"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kara büyü hakkında yardıma ihtiyacım var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru bir kaynak bulduğuma inanıyorum en sonunda ciddi ve güvenilir birini buldum.foruma tesekkürler.sıkıntımın çözüleceğini düşünüyorum.

Doğru bir kaynak bulduğuma inanıyorum en sonunda ciddi ve güvenilir birini buldum.foruma tesekkürler.sıkıntımın çözüleceğini düşünüyorum.
Arkadaşın verdiği icq numarasın da ki kişiyle görüştüyseniz eğer gerçekten çok doğru bir kaynak.%99 bir ihtimalle istediğinizi alacaksınız rahat olabilirsiniz.Vebali illa ki olacak onu zaten göze almışsınız.Sevgi ve ışıkla.

Evet o kişiyle konuştum,anlattıkları , değerlendirmeleri, ilgi ve alakası on numara bu işi bilen ve yapan uzmanlarla beraber.ciddi ve ahlaklı biri.doğru kişiye ulaştığımdan eminim çünkü uzunca zamandır bu şekilde hissetmemiştim.

Arkadaşın verdiği icq numarasın da ki kişiyle görüştüyseniz eğer gerçekten çok doğru bir kaynak.%99 bir ihtimalle istediğinizi alacaksınız rahat olabilirsiniz.Vebali illa ki olacak onu zaten göze almışsınız.Sevgi ve ışıkla.

evet o arkadas benim, soran herkese dedim gercekten işini bilen ve saglam insanlarla çalışan birisidir. isteyen özelden mesaj atabilir.

payisano, nasıl ulaşabildinmi amacına .bir sonuç aldınmı.gerçi yarın yapılacak galiba büyü.bende konustum o arkadasla adamlar bu işi biliyor.gercekten güvenilir diye düşünüyorum bende. sonuçtan bizi haberdar edermisin.?

Payisano sen az önceki James33'sün. Amacın nedir? Niye insanları çekmeye çalışıyorsun? Seni insanca uyarıyorum, yapma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri