Nereden biliyorsun işe yaramadığını tepki gösterenlerin?Nereden biliyorsun kaç üni bitirdiklerini ya da maddi durumlarını? Her büyüyen mason demiyoruz zaten göz var nizam var Türkiyedeki zengin ya da guclu olan insanların hepsinede mason demiyoruz konuyu çarpıtma bence. Bırakın şu insanları sevimli göstermeyi yazık!
Tepki gösterenler, ortada kanıt yokken, bir şey yokken kalkıp bunların peşine takılıp, suçlama yapıp üstüne de yorum yapıyorsa kaç diploma almış olduğunun önemi olmaz o insanın.
Tepki göstereceksen, GERÇEK ve MANTIKLI şeylerle tepki göstereceksin. Sen benimle neyin kavgasını yapıyorsun arkadaş!? Ben Masonlar cici veya bici, öcü veya böcüdür demedim. Kalkıp bana niye bir şeyi savunuyormuşum gibi ifadeler kullanıyorsun? Az evvel daha güya okumuş ve gazeteci olmuş bir beyinsizin yazısını görüp altına da yazdım. Yok CERN Illuminatiymiş yok dünyayı yok edecekmiş. Yine benzeri, ABD'de Kabe şeklindeki bar Masonlar yaptı diye ama bina Apple binası çıktı. Ben bu gerizekalılardan bahsediyorum. Bunları ortaya böyle sunan, bu sunuların ardından da gözlerini kapatıp ''habele hübele'' diye bağırıp koşanlardan bahsediyorum. Ha işte bu insanlar, Masonlara kurban olsun diyorum. İster şeytan olsunlar ister melek, adamlar açık ki koyun sürüsünü güdüyorlar. Sen de güçlen sen de iyi manada güt diyorum .
Ama sen yine yanlış anlarsın. Dur ben biraz daha açık yazayım:
Bu kadar köklü, ne idüğü belirsiz tarikat ve toplulukları konuşmak, yazmak, çizmek, yorum yapmak öyle herkese düşmez, isterse 10 üniversite bitirsin. Üniversitelerde sana bunları değil, neyi okuyorsan onun teknik detaylarını öğretirler bunun üniyle alakası yok, alaka kurmuşsun ama yok.
Ha yorum yapıyorsan da yaparsın ama savaş çığlıklarıyla artistlikle bağırıp çağırmazsın belalar okuyup ve yeminler edip. Kalkarsın önce bireysel olarak bir şeylere başlarsın.
Dur ben seni daha da aydınlatayım mı arkadaş?
Masonlar ve Illuminati farklıdır ama senin neye karşı tepkili olduğunu bildiğimden ikisini de aynı kefeye koyarak değerlendirelim.
Bunlara karşısın değil mi arkadaş??????
O zaman:
1-Televizyonunu kapatacaksın!
2-İthal ürünlerin %90'nı tüketmeyeceksin!
3-Dış lisanslı üretim ve satış yapan ürünlerin neredeyse %90'nı tüketmeyeceksin!
4-Özel sektördeysen, belli ailelerin şirketleri var, onlarda çalışmayacaksın!
5-Bankaların hiçbirini kullanmayacaksın!
6-Döviz kullanmayacaksın!
7-Borsa ile asla ama asla ilgilenmeyeceksin!
8-Bu 7 maddeyi kendin dahil ailene de işleteceksin ve buna uymayan arkadaşların varsa %100 onlardan UZAK DURACAKSIN!
Anladın mı güzel kardeşim? Bu maddeleri yap sonra gel. Şahsen ben yapamam yapamıyorum, çünkü yaşam biçimi buna izin vermiyor. Ben de isterim bir köyüm olaydı, gideydim sabahtan akşama kadar kendi üretimimi yapıp başka bir şeye sorumlu olmamayı. Varsa bildiğin böyle bir dünya beni de çağır boş ver Masonmuş Illuminatiymiş bunları.