Kalp Gözü Açılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[SIZE=2,5]nsnnsn[/SIZE] riyazeti bırakmamak lazım, yoksa ne kadar oku fayda etmez..
zamanında görüyodum sadece varlık değil.. sadece cin değil..

1.seviye

Cin görürsün (1.)
Nur görürsün (2.)
Melek görürsün (3.)

2.seviye

hislerin çok kuvvetlenir 100 metreden düşmanını tanırsın.. (1.)
abdest alırken yada zikir çekerken üstünden akan kiri görürsün, zaten bu neticeye uğramış birinde pek günah olmaz.. (2.)
insanları karakterine göre hayvan olarak görürsün.. örnek : kibirliyse aslan vsvs (3.)

3.seviye

biri öldüğü zaman kime ne iyilik yaptıysa onu görürsün.. örnek : birine ekmek aldı, yardım etti.. öldüğü zaman ekmeğin onun arkasından geldiğini görürsün (1.)
artık zikir ile tüm kapıları açmış oluyosun önünde hiç bir engel olmasın bina vs vs
kabeyi görürsün.. (2.)
gökyüzüne bak kimsenin görmediğini görürsün (3.)

güzelmiş doğrusu ama yapmak cesaret ister her yapanda normal insan gibi yaşayamaz onuda söyleyim her günü aksiyon korku :D:D

[SIZE=2,5]nsnnsn[/SIZE] riyazeti bırakmamak lazım, yoksa ne kadar oku fayda etmez..
zamanında görüyodum sadece varlık değil.. sadece cin değil..

1.seviye

Cin görürsün (1.)
Nur görürsün (2.)
Melek görürsün (3.)

2.seviye

hislerin çok kuvvetlenir 100 metreden düşmanını tanırsın.. (1.)
abdest alırken yada zikir çekerken üstünden akan kiri görürsün, zaten bu neticeye uğramış birinde pek günah olmaz.. (2.)
insanları karakterine göre hayvan olarak görürsün.. örnek : kibirliyse aslan vsvs (3.)

3.seviye

biri öldüğü zaman kime ne iyilik yaptıysa onu görürsün.. örnek : birine ekmek aldı, yardım etti.. öldüğü zaman ekmeğin onun arkasından geldiğini görürsün (1.)
artık zikir ile tüm kapıları açmış oluyosun önünde hiç bir engel olmasın bina vs vs
kabeyi görürsün.. (2.)
gökyüzüne bak kimsenin görmediğini görürsün (3.)

Ben herhangi bir varlık görebilme ihtimali olduğu için yapmıyorum.. Erbain idrisiye var hatta içimden öyle geçiyorki oku kabul olacak diye.. Ama görmekten korkuyorum okuyamıyorum :(

Ben dün sadece 100 Ayetel Kürsi okuyabildim fakat okuduktan sonra başım çok ağrıdı ve bıraktım. Devam etsem yine baş ağrısı devam eder mi bilmiyorum, biraz zahmetli bir iş.

Bence haketiğimiz zaman kalp gözümüz açılmalı..Kalp gözümüz açılsın diye yaşamak yerine kul oılmak için yaşasak zaten dolaylı olarak kalbimiz açılacak..Allah nasip edecek..

Bence haketiğimiz zaman kalp gözümüz açılmalı..Kalp gözümüz açılsın diye yaşamak yerine kul oılmak için yaşasak zaten dolaylı olarak kalbimiz açılacak..Allah nasip edecek..
Katılıyorum. Zaten dün kendime gıcık oldum, kalp gözüm açılsın diye dua okuyorum, Allah için değil diye düşündüm ve dua okumayı bıraktım. Neyi nasıl nasip ederse öyle olsun. En iyisini O bilir.

Katılıyorum. Zaten dün kendime gıcık oldum, kalp gözüm açılsın diye dua okuyorum, Allah için değil diye düşündüm ve dua okumayı bıraktım. Neyi nasıl nasip ederse öyle olsun. En iyisini O bilir.

Ama bırakmalımısınız bilmiyorum..Bırakın diyemeyiz direkt sanırım..Ama yinde en iyisi bunu zamana ve nasibe bırakmakmış gibime geliyor..

okudukça kendinize daha dikkat ediyorsunuz. Giyim kuşam, konuşmalara vs. Günahlar göze hoş gelmiyor ve kendinizi çekiyorsunuz ...

Ben dün sadece 100 Ayetel Kürsi okuyabildim fakat okuduktan sonra başım çok ağrıdı ve bıraktım. Devam etsem yine baş ağrısı devam eder mi bilmiyorum, biraz zahmetli bir iş.

Bir ara bende heveslenmistim bende de olmustu sonra biraktim suanda sadece dualarimi yapiorum gunluk dualarim

Bütün bu yöntemleri deneyip daha sonrasında bela okuyup fitne yapan birisine bu erdem nasip olurmu? İlk önce insanın kendini terbiye yoluna girmesi nefsini terbiye etmesi alçakgönüllü olup niyet etmesi önemli bazen niyet etmeden Yüce Rabbim bu erdeme nail kılıyor insanı Böyle şeyleri çok istemek bile hatalı insanı hırsa itiyor ve bu hırs felaketi getiriyor

sonuç da her gün o sayıda ayetel kürsiyi de okumak nasip işidir ve ona okutan yine Allahtır
/CENTER]i​

Çok kolaymış gibi görünüyor ama ayetel kürsiyi okumak da zor bir iş.Baya ağır bir ayet uzun süre okuyamıyorum ben.

Arkadaşlar ilk yorumlarda söylemişsiniz ki bu kadar kolay olamaz gündüz gece okur onun dışında günah işler o zaman şeklinde yorumlar olmuş eğer ilk paylaşıma biraz dikkat edersek Allah dilerse olur yazılmış eğer kişi böyle yaşıyorsa zaten kolay olmayan gece ve gündüz 1000 ayetel kürsiyi okumak nasip olmaz diye düşünüyorum.Denemek istemez miyim tabiki isterim ancak yaşım gereği daha bazı erdemlere sahip olduğumu düşünmüyorum bu sebepten dolayı yine salavat getirerek bazı geceler şükür namazı kılarak ibadetimi yerine getirmekle yetinicem ancak paylaşım için teşekkürler.

Geri