Kalp Gözü Açılması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Üye silindi 15237
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ü

Üye silindi 15237

Eğer ki bir insan kalp gözünün açılması için bir insanın riyazata devam ederek her sabah namazının ardından 2500 defa besmeleyi şerifeyi okuması gerekiyor. tam kırk gün süresince yada aynı yöntemi yine aynı şartlarla yaparsınız ondört veya onbeşinci günde ruhanilerlede görüşmek Allah dilerse mümkün oluyor.

"Her kim Ayet'el-Kürsi'yi gece ve gündüz içerisinde bin defa okur ve buna kırk gün devam ederse (ara vermeden) Allah'a yemin ederim, Allah'a yemin ederim, Büyük Allah'a yemin ederim, Kur'an-ı Azimüşşan'a yemin ederim, Keriym olan Resulü'ne yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalb gözü açılır. Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler. O kimsenin her muradı hasıl olur."

Kalp gözünün açılması bu kadar kolay olmamalı. Bu iş insanın yaptığı ibadet ve dualar dışında o kişinin yaşamı,karakteri ve bu dünyada yaptıklarıylada alakalı diye düşünüyorum. Yani şöyleki A insanı sizin yaptığınız duaları etsin, namazınıda kılsın ama sonra gidip bir insana veya bir hayvana zarar versin acı çektirsin. Sonra gitsin başka bir insanı dolandırsın rızkını çalsın. Akşam olsun eve gelsin tekrar ibadet etsin.
Başka bir insanında sadece inancı olsun, ama hiç bir hayvana veya insana zarar vermesin üstüne birde iyiliği dokunsun. Ama namaz kılmasın bu dualarıda etmesin. Kalbi pırıl pırıl ve inancıda güçlü olan bu insanın tek bir eksiği alkol içmesi olsun. Hangisi daha makul duruyor sizce. Tabii bu iyimi kötümü olduğunu söylemek bizim haddimize düşmez Allah bilir. Ama yinede insan şuradaki yazıları okuyunca içinden geçiriyor bazı şeyleri elde etmek bu kadar kolay olsaydı dünya nüfusunun yarısından fazlası ermiş olurdu.
Üstünüze alınmayın kişisel olarak yazmış olduğum bişi değil. Sadece düşüncelerimi paylaşmak istedim.

"Her kim Ayet'el-Kürsi'yi gece ve gündüz içerisinde bin defa okur ve buna kırk gün devam ederse (ara vermeden) Allah'a yemin ederim, Allah'a yemin ederim, Büyük Allah'a yemin ederim, Kur'an-ı Azimüşşan'a yemin ederim, Keriym olan Resulü'ne yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalb gözü açılır. Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler. O kimsenin her muradı hasıl olur."

ben denedim arkadaşlar. bir hafta denedim ve kesinlikle garanti veriyorum.
o gün içinde olacak şeyleri hissediyordum. sonra devam edemedim. ama düşünüyorum da 1 haftada etkisi o kadar büyükse 40 gün sonunda kimbilir ne olur.

Arkadaşlar kalp gözü açılmasını her bünye kaldırmayabilir ondan dolayı bu işlerle uğraşmak için belli bir manevi dereceye ulaşmak çok önemlidir.Yoksa kalb gözü açılmasına doğru çok farklı olaylarla karşılaşır bunları çoğumuzun bünyesi kaldırmayabilir.Manevi olarak bazı şeyleri aştıktan sonra böyle uygulamalarla uğraşmak gerektiğini düşünüyorum..
Bir arkadaşım bu işlerle ilgilendi ve 40 oruç,hayvani gıdalardan uzak durma vs. gibi tam olarak benimde bilmediğim ve araştırmadığım bir metodla bu uygulamaya başladı.Dediğim arkadaşta 5vakit namazında niyazında olan bir arkadaşım.Daha sonra uygulamanın ilerleyen safhalarında buna varlıklar gözükmeye başladı ve ben görmedim ancak camları aynaları şakır şakır yere indirmeye başlamış oralardan gözüktükleri için..Sokakta yürürken daha çok bayanların olmak üzere insanların suratlarına bakmamaya özen gösteriyordu,çünkü insanların sıfatları çok farklı görmeye başladı.
Bunun dışında başka bir örnek ise dinlediğim kadarıyla çağımızın alim isimlerinden birisi;talebesiyle yolda yürürler.Talebesi illa kalp gözüyle dünyayı görmek ister ama alim kişi buna izin vermez çünkü kaldıramayacağı zor olduğunu söyler.Ancak talebesi ısrarcıdır ve çok istediğini söyleyince tamam der çok kısa bir süreliğine o gözle dünyaya bak!Kapı aralanır bizim talebe bir bakarki karşısından domuz sıfatlı,eşşek sıfatlı insanlar geliyor.Kendisini bir sağa atar bir sola derken tekrardan normal gözle görmeye başlar.
Umarım demek istediğimi anlamışsınızdır.Bu işler için önce belli bir seviyeye gelmek lazım.Bizim gibileri sıkıntıya sokabilecek uygulamalardır..Dikkatli olalım..

Bu yazıda edilen yeminlerin sahibi, şeyh muhyidin ibni arabi dir

bende denedim bunu arkadaşlar
kesimlikle çok büyük etkileri var, ortalama 2 haftaya yakın çektim ben tamamlayamaıdm ama kesinlikle etki si hemen görülen bire ayettir

Arkadaşlar kalp gözü açılmasını her bünye kaldırmayabilir....

Kesinlikle katılıyorum.. Ledun ilmi konusunda uzman bir arkadaşım var.. kendisi mükemmel şiirler yazar .. bi ara senaristlik yaptı ressamdır.. tehlikeli bi Hackerdir !).. Kuantum meraklısı falan filan..

onun cinlerle savaş halinde olduğunu duydum diğer bi arkadaşımdan.. o da yılda bi defa inzivaya girer..
ona sordum neden kalp gözüm açık değil.... diye oda 40 gün boyunca inzivaya gir hayvansal gıda yeme. vs vs .... gibi tavsiyelerde bulundu bunları yaparsam kesinlikle kalp gözün açılır dedi..

Ama ben şu bin ayetel kürsüyü okumayı deneyeceğim.. :D
çok merak ettim. baktım tehlikeli iş 39 gün okurum yeter :D:D

paylaşım için teşekkürler =)

bunları yapmadanda kalp gözü açılabiliyor ne uzakdoğu teknikleri nede bu söylediğiniz yöntemler bu yüce Rabbimizin bir lütfu ama bu normalde olmayan şeyleri görmek te olan arkadaşlar ya bu lütfu kişiliği gereği kaldırabilecek kişiler değil yada korkuları olan insanlar ama bir şeyi iyi biliyorum herşeyi sindirerek yapmak lazım bir lokmayı bile çiğnemeden yutarsak hazımsızlık yaşarız işte buda böyle birşey hırs edenler zarar görürler.sen isteme bırak o sana gelsin ...

Bu kalp gözünün açılması bu kadar kolay olmaz .Çünkü Kalp gözü açılanlar evliyalardın bunlarda allahın sevgili kullarıdır .İbadetlerini tam yapıp iyi bir müslüman olduktan sonra yapılırsa açılabilir yoksa herkez evliya olurdu .Selametle

Bin defa.. ben calisiyorum, ki calismasamda bin defa nasil okunur.. artik ruhaniyetimi teslim ederim herhalde!

ben denedim arkadaşlar. bir hafta denedim ve kesinlikle garanti veriyorum.
o gün içinde olacak şeyleri hissediyordum. sonra devam edemedim. ama düşünüyorum da 1 haftada etkisi o kadar büyükse 40 gün sonunda kimbilir ne olur.
Deneyen birisinden bunun işe yaradığını duymak güzel. O zaman bende deneyeceğim. Sonuçları paylaşırım. Sevgiler :)

[SIZE=2,5]nsnnsn[/SIZE] riyazeti bırakmamak lazım, yoksa ne kadar oku fayda etmez..
zamanında görüyodum sadece varlık değil.. sadece cin değil..

1.seviye

Cin görürsün (1.)
Nur görürsün (2.)
Melek görürsün (3.)

2.seviye

hislerin çok kuvvetlenir 100 metreden düşmanını tanırsın.. (1.)
abdest alırken yada zikir çekerken üstünden akan kiri görürsün, zaten bu neticeye uğramış birinde pek günah olmaz.. (2.)
insanları karakterine göre hayvan olarak görürsün.. örnek : kibirliyse aslan vsvs (3.)

3.seviye

biri öldüğü zaman kime ne iyilik yaptıysa onu görürsün.. örnek : birine ekmek aldı, yardım etti.. öldüğü zaman ekmeğin onun arkasından geldiğini görürsün (1.)
artık zikir ile tüm kapıları açmış oluyosun önünde hiç bir engel olmasın bina vs vs
kabeyi görürsün.. (2.)
gökyüzüne bak kimsenin görmediğini görürsün (3.)

Kalp gözünü açmak bukadar basit yani ?

Ben Allah'ın mucizelerine söz söyleyemem haddimize değildir.Ama kulların algı dereceleri vardır Allah bizi böyle yaratmıştır.Nasıl duyumda her sesi duyamazsak,gözlede herşeyi göremeyiz.Bunu başarmak bukadar kolay olmamalı.Öyle olsaydı Hz. Musa Allah C.C görmüş olurdu.Allah C.C bunu Kuran-ı Kerim de mutlaka belirtirdi.

Geri