Kalp ağrım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Yazgıt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ortalama Bir müslümanla ortalama bir yahudinin farkı şudur ki, ikisinin de akıbetini okudukları kitaplar belirler.

Yahudi tavrata körü körüne inanırsa bir noktada ya sorgulayacak, ya da bile bile sorgulamadan siyonizme katılacaktır.
Müslüman Kurana körü körüne inanırsa sorgulamasa bile emirleri ve yasakları ortalama bir şekilde tatbik edebilirse karmik ve ağır bir bedelden muaf kalabilecektir. Kuran; aklederek, ilmi düşünerek, sorgulayarak iman etmenin önemini zaten 10 yerde vurguluyor. Ama sorgulamayanlar için de öyle düz emir ve düz yasaklar var ki, Kitabin kendisini üstün körü uygulamak bile seni belli bir korunmuş alanda tutabiliyor. Neslinin temiz devam etmesi için süper akıllı olman da gerekmiyor yani. Her yaratılmış derece derece ve her dereceye bir dokunuş var.

Aralarında lig farkı var kitapların.

İlim sahibi olmak asla bir kurtuluş vesilesi değildir. Ahirete ve hesap gününe göre hal ve hareketlerine çeki düzen vermek bir kurtuluş anahtarıdır.
İlim yahudide olabilir. Ama yaratımın gayesi ilim değildir. Yaratımın gayesine ulaştıklarını zannetmeleri yanılgısı burada başlıyor. İlimler içinde kalarak hiçbir yere varamadan özden bu denli saptıklarını anladıkları zaman çok geç olacak. Ama bunu göze alacak kadar lanetli ruhlar olarak geliyorlar zaten dünyaya. O da Allahın bir ayetinin devamı işte. Allahın Kurana koyduğu bir üst boyut sırrı.
Yahudiler çok başka insanlar aralarında cok mezhep var kimisi israili tanımıyor kimisi askere bile gitmiyor kimisi kabalacı kimisi her şeyi yakıp yıkmacı katliamcı. Aralarında çok ihtilaf var. Bildiğim şudur ki 10 emirden 6.sı “Öldürmeyeceksin”

Yahudiler çok başka insanlar aralarında cok mezhep var kimisi israili tanımıyor kimisi askere bile gitmiyor kimisi kabalacı kimisi her şeyi yakıp yıkmacı katliamcı. Aralarında çok ihtilaf var. Bildiğim şudur ki 10 emirden 6.sı “Öldürmeyeceksin”

Evet.
Hz. Yakubun diğer adı hz. Israidir.

Israilogullari 12 kardeştir.
11 yıldızın içinde 1 tane Yusufun anne baba bir öz kardeşi de vardır.

12 de 2 etti oran.

Yani 10 soy yaramaz, her biri degisik alanlarda ilimlerle donanmış, ağır haset ve kibirli bir başlangıç şartları oluştururken, kalan 2 soy hepsinden hayırlıdır.

İsraili içindeki tüm insanlarla birlikte bütün bütün lanetli ilan edecek değiliz. İçlerinde korunmuş soydan, takva soydan gelen bir nesil de vardır. Zaten örneklerini görüyoruz. Kendi milletlerini içeriden kötüleyen, ölümü göze alan misyonerler ve aktivistler de var aralarında. Bunlar hak ve hakikati korunmuş fitratlari ile tartabiliyorlar ve haktan yana taraf olmaya gayret ediyorlar.

Yusuf ve Bünyamin gibi zulüm ve baskı altındalar da aynı zamanda.

Son düzenleme:
Ah hocam seni çok iyi anlıyorum. Ben büyük depremden beri kendimde değilim gibi dışardaki insanlarda agresifleşme çok oluştu ülkece bir sıkıntıdan geçtik o dönemlerde. Benim terapistim hep derdi ki ‘insanız bizim yapabileceğimiz şeylerin sınırı var süpermen değiliz’ sende böyle düşünmeye bak
Haklısın

Evet.
Hz. Yakubun diğer adı hz. Israidir.

Israilogullari 12 kardeştir.
11 yıldızın içinde 1 tane Yusufun anne baba bir öz kardeşi de vardır.

12 de 2 etti oran.

Yani 10 soy yaramaz, her biri degisik alanlarda ilimlerle donanmış, ağır haset ve kibirli bir başlangıç şartları oluştururken, kalan 2 soy hepsinden hayırlıdır.

İsraili içindeki tüm insanlarla birlikte bütün bütün lanetli ilan edecek değiliz. İçlerinde korunmuş soydan, takva soydan gelen bir nesil de vardır. Zaten örneklerini görüyoruz. Kendi milletlerini içeriden kötüleyen, ölümü göze alan misyonerler ve aktivistler de var aralarında. Bunlar hak ve hakikati korunmuş fitratlari ile tartabiliyorlar ve haktan yana taraf olmaya gayret ediyorlar.

Yusuf ve Bünyamin gibi zulüm ve baskı altındalar da aynı zamanda.
Retro ne diyeceğim runeleri dövme yaptırırsak etkisi devam edermi veya işte yalnış çizersek etkisi sürer mi?

Not: dövme yaptırmayacağım meraktan soruyorum

Onlar pişmanlıklarını gizliyorlardır.

En azından gururlu bir çevren varmış.
Niye gizlesinler onur meselesi mi yaptırdıgın dövmeden pişman olmak, o kadar pişman olsalar sildirirler :D
Ben de yaptırmayı düşünüyorum gliflerden mi olsun runelardan mı karar veremedim henüz 🙃

Kimler dövme yaparlar ?
Tekamüle çok geriden başlayanlar, hayatlarında gerektiğinden fazla kırılma, kayıp, çalkantı, mücadele ve ibretler yaşayanlar ..

Dövme, kulağa küpe misali vucüda atılan bir mühürdür. Mantığı da, tulpası da odur yani. O yüzden de hayatındaki kırılmalar, başarılar ve seni sen yapan zorlu süreçlerden sağ çıktıktan sonra doğru çağrışımlarla mücadeleni özetleyen sembolü seçip hayatın boyunca taşıyacağın bir apolet yapabilirsin bedeninde. Bu senin içsel bağlantılarının bir tertibi olur.

Mesela Kraliniz İcardi'ye çok yakışıyor xd Özellikle de son yaptırdığı dövme. Canlı izledim. :D

Bunun yanında da :

"Ben bu şekli çok beğendim, beni havalı gösterir hemen üstüme çizdireyim" diyenler ne yazık kı yaptıkları dövmeleri sildirmek isterler bir süre sonra. Çünkü rasgele bir beğenti ile çizdirilen dövmeier, elbette anlık algıların sarhoşluğu ile yaptırırlar ve bir süre havalı durabilirler de. ama hayatları tekamül ettikçe de dövmelerini saçma bulmaya başlarlar. Çünkü yenilenme devam eder ve yeni senin yeni bakış açısında o dövme sırıtmaya başlar. Derinliği yoktur. Sonra yanına otesine berisine eklemeler yapa yapa vücütlarını mahvederler.

Niye gizlesinler onur meselesi mi yaptırdıgın dövmeden pişman olmak, o kadar pişman olsalar sildirirler :D

Yok ben takıldım öylesine. Dövme yapana karşı değilim ki. Sildirir geçersin vakti geldiğğinde. Ne yani giydiğin kıyafet hep üstünde mi kalıyor :D

Ama şuna eminim : "Her dövme bir süre sonra sıkar" çıkarımım herzaman işe yarar :D insanlar bir süre sonra dövmelerini sorgularlar.

Yok ben takıldım öylesine. Dövme yapana karşı değilim ki. Sildirir geçersin vakti geldiğğinde. Ne yani giydiğin kıyafet hep üstünde mi kalıyor :D

Ama şuna eminim : "Her dövme bir süre sonra sıkar" çıkarımım herzaman işe yarar :D insanlar bir süre sonra dövmelerini sorgularlar.
İnşallah dövme yaptıran hanımın olur :love:

Kurallarımı yeniden yazdırmaya gücü yeterse seve seve , benim kadınım benim için dövmelerini sildirebilecek fadakarlıkta olmalıdır.

(Sonrasında da istediği kadar adımı neresine isterse yazdırabilir )
hahah börtü böcek, tarantula, yengeç dövmesi yaptırsın her yerine kocaman kocaman, senin adını de görünmeyen bir yerine karınca duası formatında yazdırsın :ROFLMAO:

Onlar pişmanlıklarını gizliyorlardır.
Yahu desene "Ben hoşlanmıyorum, benim çevremdekilerin çoğu hoşlanmıyor.Benim açımdan böyle." diye. Çok mu zor? Niye hep kendi doğruların başkaları için de geçerli olmak zorunda diye diretiyorsun?
Ne güzel gelip burada anlatıyorsun ego şöyledir, nefis böyledir falan diye sonra hepimizi genelleyip duruyorsun. Yakışıyor mu?
Pişman olsak sildiririz ya da üzerine değişiklik yaptırırız çok zor bir şey değil. Seviyoruz kardeşim a aaaa 😀
Tamam sen sevme, senin çevren de sevmesin, normal bir şey bu 😀

Esenlikler sayın Mabet üyeleri bendeki sorunlar saniyeden daha hızlı artıyor yine. Her neyse şimdi sorunu anlatmak istiyorum, geceye doğru bende kalp ağrısı, kötü düşünceler, durduk yere sinirlenme, ummadık bir öfke yaranıyor. Birde ben gece 1 veya 2 gibi uyuyorum bazen 3te oluyor. İşte normal öğlen, akşam üstü gibi bu olaylar yaşanmazken geceye doğru ciddi anlamda çıldırıyorum.

Çıldırmaktan kastım ciddi anlamda önü alınamaz derecede milliyetçiliğim var hatta aşırı derecede artık milliyetçilikten bile çıktı bu olay. Diğer milletlere karşı durduk yere öfke duyuyorum ve sanarım bu öfke kalbime yansıyor ve aşırı derecede ağrı veriyor. Kalbimde herhangi sorun yok ama geceye doğru çok ağrı veriyor sizce niye olabilir. Ben psikolojik sorun olduğunu düşündüğüm için bu bölüme açtım cevaplarınız bekliyorum.

Esen kalın
buna halk arasında ümit özdağ sendromu deniyor bende de var :D
şaka bir yana medeniyetten uzak ırkların yoğun yaşadığı bölgelerde sık bulunmak insanı tedirgin,tehlikede hissettiriyor.örneğin istanbul'da fatih'e gitmek eşittir takip edilmek,sürekli etrafınızda birilerinin sizi çekip tiktok'a atması,her yerde zombi gibi gezen madde bağımlısı insanlar,gasp edilme hırsızlığa uğrama riski.en kötüsü etrafta TÜRKÇE KONUŞAN İNSAN YOK YA 500 yıllık Türk toprağında İstanbul'un kalbinde etrafta Türk yok Şam'da yürüyor gibi hissediyorsunuz.sürekli bunlara maruz kalınca vücut farkında olmadan savunma mekanizması geliştiriyor.ben gittiğim günler orayı çok sevsem bile çok agresif ve mutsuz olduğumu farkettim çünkü bütün gün beyin tehlike modunda antenler açık hareket ediyor.çok tatsız :( en kestirmesi daha az oldukları yerlerde vakit geçirmek

Yahu desene "Ben hoşlanmıyorum, benim çevremdekilerin çoğu hoşlanmıyor. Benim açımdan böyle." diye. Çok mu zor?

Yoo çok kolay. Ama aklıma gelmedi sadece. Aklıma ilk geleni yazdım daha doğal olsun diye.

Niye hep kendi doğruların başkaları için de geçerli olmak zorunda diye diretiyorsun?

yok öyle bişey :D

Ne güzel gelip burada anlatıyorsun ego şöyledir, nefis böyledir falan diye

o başka bu başka xd

Seviyoruz kardeşim a aaaa 😀
Tamam sen sevme, senin çevren de sevmesin, normal bir şey bu 😀

Tmm sevin kardeşim. Sevmeyin mi dedik. Sevin yaptırın. sildirin. sonra yine yaptırın. sıkılıp sıkılıp yaptırın , yaptırıp yaptırıp sildirin. Sevene can feda sevmey...

Dövmenin püf noktası ergenlikten sonra yaptırmak bir de giyimdeki gibi onda da modasal akımlar oluyor onlara aldanıp yaptırmamak. Zamanında tribal model yaptıran ablalar abiler o yüzden bugün biraz hüzünlü olabilir. Dövmede yeni çıkan akımlar değil, kendi şahsına hitap eden şeyler seçilmeli.

Geri