kahve falı geçmiş ve gelecekte atacagımız adımlar hakkında önemli ipucları verebilir.kahve falı bakmak isteyenler için aktarıyorum öncelikle kahve falı ve bu türlü fal yorumlarını ögrenmek için ilk önce iyi bir gözlemci olmak gerek canlı hayatı tanımak şekillerden biçim cıkara bilmek şart.
ilk önce kendinize şöyle köpüklü bir kahve yapın sonra sizi kimsenin rahatsız etmeyecegini düşündügünüz kendinizi rahat hissedeceginiz bir odaya geciniz.kahvenizi içtikten sonra fincanınızı kendinize dogru çevirin.soğuması için beklemeye başlayın eyer benim acelem var hemen bakmalıyım diyosanız üzerine varsa yüzügünüzü bıraka bilirsiniz malum metaller soguklugu ifade eder.kahvenizin hazır oldugundan eminseniz bir iki dakika daha bekleyin derim size tabiki kendi zihin ihtiyacınız için
kahveyi unutun dileginizi unutun beyninizi karıstıran devamlı tekrar sorularınızı unutun
sadece rahatladıgınızı düşünün ve fincanınızı acın kahvenin yogun telvelerin aklınızı karıştırmasına izin vermeyin yada cok az kahve koymuşum diye üzülmeyin öncelikle fincanınızın ortasına bakın böylelikle karısık olan duygularınız baktıgınız tek noktaya odaklaşacaktır.hiçbir anlam veremiyosanız gözlerinizi kapayıp derin bir nefesden sonra tekrar bakmayı deneyin kendinizi zorlamadan şekillerin size neyi ifade etdigini düşünün
hemen vazgeçmeyin ilk şekil sizin hayal gücünüzü ortaya cıkaracaktır ve sonrası yine yeni deneyimlerle devam edecektir tabiki
ve bir not düşmek istiyorum bu arada fincanınızı ve tabagınızı yıkadıktan sonra fincanınızı kapalı bir şekilde bırakmayınız