"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kahin Vanga'nın Rus Basınından Sızan Tüm Kehanetleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ajan 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Savaş herzamn vardı ve har zamnda olcak onadan bahsetmiyorum 3. dünya savaşı dedikleri şey daha dogrusu 3. dünya savaşı bizlere göre dünyada yıkıcı bir etki köklü bir degişim yapçak bir savaş

Söylemeye çalıştığım da bu zaten.. İyice bir düşünün ve bakın olanlara.. Zaten yavaş yavaş köklü değişimler olmakta. İlle de kılıç,silah kuşanmaya gerek yok. Devir kimyasal savaş devri.

haklısın kardeşim bi yerde zaten yabancı bilim adamları da 100 yılın degişikliklerinden bahsederken en büyük gelişmiş ülkeler degişiyor bunlardan birinide biz türkler olarak söylüyorlar bakalım fazla tartışmaya gerek yok aslında bu konuda kasıma kaç ya kaldı degil mi ?

Keşke ben de görebilsem o 4000-li yılları.Kahin Vanga Nastradamustan sonra gelir.Yani çok iyi bir kahindir.Ama cidden şaşırtıcı.

evet Nostradamus Vanga dan sonra gelir..Nostradamus 4lük halinde kehanette bulunduğu ve kişiye göre değişik yorumlanabilir dendiği halde çok daha gerçekçi kehanetleri vardır ve kehnaetinin içereği 4lükten anlaşılır.

5000 li yıllar için söylenenler olması zaten muhtemel olan şeyler. çünkü kıyamet kopmuş ve ahiret yani sonsuz hayata geçilmiş olunacak. bu dünyada olmasa diğer dünyada olacak şeyler var. bunlarında kehanet edilmesine gerek yok yüce kitabımızda zaten belirtilmiş; De ki: “(İstediğinizi) yapın. Allah ve O'nun Resûl'ü ve mü'minler sizin amellerinizi görecek. Gaybı (görünmeyeni) ve müşahade edileni (görüneni) bilene, döndürüleceksiniz. O zaman, sizin yapmış olduğunuz şeyleri size haber verecek.” SECDE-11 Allah'ı nasıl inkâr edersiniz? (Kıyamet günü sur'a üfürüldükten sonra) siz ölü idiniz. Sonra sizi (kıyamet günü) diriltti. Sonra sizi (sur'a ikinci defa üfürüldüğünde) öldürecek. Sonra sizi (sur'a üçüncü defa üfürüldüğünde) diriltecek. Sonra (İndi İlâhi'de) O'na döndürüleceksiniz. BAKARA-28

Gaybı ancak Allah bilir, ve Allahın bilmesine izin verdiği kulları da Allahın takdiri ile ancak bilebilir. Fakat bunların birer teori olduğunu unutmamak lazım.
Mesih İsa (a.s) çıkmadan önce Sahte Mesih'in yani Deccal'in çıkacağını hepimiz biliyoruz.
Peygamber için söyledikleri aslında sahte Mesih Deccal ile ilgili, çünkü Deccal insanları yanlışa sürükleyecek bir fitne olacak.
Hz. İsa geldiği zaman Mehdi (a.s) ile İslamı hakim kılacak.
Daha fazla bilgi,İslami kaynaklarda detaylıca mevcuttur.

Dünyanın yok olacaği tarih belli zaten bilim sağolsun. 3 milyar yıl sonra dünyanın işi bitecek. Güneş bandırma yapacak :)

Sayın Demonlove ve Sayın saltanart konu altında tartışmak için yazdığınız 15 mesaj silindi. Bu genel ve son uyarıdır, konu altında konunun amacını saptıran, ikili tartışmalara yol açan tüm mesajlarınız silinecek ve tekrarında ceza verilecektir. Yazdığınız mesajlara dikkat ediniz.

Böyle uzuuun yılları kapsayan kehanetleri her okuduğumda acaba gerçekleşirmi diye hiç düşünemiyorum.İlk aklıma gelen dünyanın nerelere doğru gidebileceği,neler yaşanabileceği gibi şeyler ....Kısaca duygusallık yaşıyorum sanırım.Bunlar bire bir gerçek olsada olmasada gidişatın olumsuz ve karmakarışık olacağı aşikâr.

Aslında ben Vanga'nın siyasi kehanetlerinin bir kısmına inanmıyorum. Çünkü Vanga uzun bir dönem Bulgar ve Sovyet hükümetlerinin kontrolü altında tutulmuş. Bu kaynaklarda da fazlasıyla anlatıyor. Ve bazı siyasi kehanetleri dönemin rejimi tarafından kullanılmış. Zaten burada geçen kehanetlerin ilk yazıldığı kaynaklar da Sovyet gazeteleri. Pek çoğunu kendisinin söylediği bile şüpheli.

Zaten Kâhin Vanga bu terimleri kullanacak şekilde kehanet veremezdi.Zira 9 yaşında toprak kayması sonucu âmâ oldu ve sadece 9 yıl dünyayı görebildi.Uçağı bile "çelik kuş"diye nitelendiren biri dünyayı bu kelimeleri kullanacak kadar tanımamıştır zaten.Belki çok yakın şeyler söylemiştir yada bunun yarısını söylemiştir de orjinal olmadığı belli.

Gerçek olur mu bilemeyiz ama sanki bir oyunu anlatıyormuş gibi olmuş bu :D Dünya hakkında spoiler vermeyelim lütfen(!):D

Geri