Kaç Kez Ölebilirsiniz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan WotkaShot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Böyle şeyleri okudukça genelde şikayet ettiğim o monoton yaşantıma şükrediyorum. Allah yardımcım olsun İnşallah tez zamanda kurtulursun. Böyle bir arkadaşım vardı anlattığına göre çevresindekilerin yakın zamanda yapacaklarını onlar henüz bilmiyorken önceden söylüyormuş misal sohbetin orta yerinde sen sinemaya mı gideceksin o film çok güzel deyiveriyor ve bu lafı ettiği kişi öyle yakın vakte kadar öyle bir planı olmamasına rağmen sinemaya gidiyor. Rahatsız falanda ediliyordu. Hocaya gitmiş Hoca çevrendekilere sana söylenenleri söyleme demiş ve onu bir hayır duanın koruduğunu aksi takdirde çok daha kötü şeyler yaşayabileceğini söylemiş. Senin defalarca ölümden kurtulman da belkide bununla ilgilidir. Yani birinin duası tarafından korunuyorsundur belki. Söylemesi kolay tabi diyeceksin belki ama çok korkmamaya çalış bence. Mevlana ne güzel söylemiş "Rabbine dönüp benim büyük bir derdim var deme, Derdine dönüp benim büyük bir Rabbim var de" diye. hem Cenab-ı Allah'ın sana niyaz ettiği vade dolmadan ne kadar güçlü olursa olsun hiç bir varlığın gücü yetmez canını almaya...

Geri