Merhaba arkadaşlar, siteyi kullanmayı bilmiyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak istiyorum. Bundan 10 yıl önce birine aşık oldum. 7 ay kadar görüştük, sonra beni başkası için terk etti. O kadar acı çekiyordum ki, zaman zaman öldüğümü ve bu acının kabir azabı olduğunu düşünüyordum. Aylarca hiç durmadan dua ettim geri dönsün diye. O acıyla bir çok büyü, terkip ve celb yaptım. O kadar çok işlem yaptım ki, neredeyse bir çok işlemi ve duasını ezbere biliyordum. Bu acı ve dönmesi için uğraşmalar tam 227 gün sürdü. Arada bir bana dönüyor gibi oluyordu ama hemen gidiyordu. Kısacası o kadar duaya, işleme, ameliyeye dağlar yerinden oynardı ama ben sonuç alamadım. Velhasıl bıraktım uğraşmayı, içimdeki ateş de yavaş yavaş sönüyordu, acılarım azalıyordu. O beni terk ettikten 8 ay sonra kendime gelebildim ve hayatım normale döndü. 1 yıl sonra ben başkasıyla evlendim. Bu arada son 5 yılda bana faceden birkaç kere mesaj attı ama sıradan, dostane mesajlar. En son bir kaç ay önce evlendiğini, bir kızı olduğunu yazmıştı. Ben de hayırlı olsun falan yazdım. Geçenlerde faceden tekrar mesaj atmış beni arar mısın çok önemli diye, numarasını yazmış, aradım. Çok kötüydü, ne olur bir yerde bir kahve içelim, bir dosta çok ihtiyacım var dedi. Üzüldüm haline, buluştuk bir yerde. İşsiz olduğunu, elektrik ve suyunun kesik olduğunu, evine bakamadığı için karısının bebeği alıp evi terk ettiğini, elindeki bütün parayı batırdığını ve kendini alkole verdiğini söyledi. Hali o kadar kötüydü ki, konuşmaları tutarsız, bir cümleden bir cümleye atlıyor, hiç bir cümlenin sonunu getiremiyordu. Bence yarı deliydi. Ne yapmayı düşünüyorsun bundan sonrası için dedim. Yapabileceği bir şey olmadığını, böyle devam edeceğini söyledi...Allah yardımcın olsun deyip kalktım eve geldim. Gelir gelmez abdest alıp şükür namazı kıldım...İyi ki Allah o zaman ettiğim duaları kabul etmemiş, iyi ki bana onunla bir kader yazmamış. Şimdi anladım ki Rabbim beni sevdiği için o kadar duamı kabul etmemiş...Siz de birisi için ya da bir şey için çok ısrar etmenize rağmen Allah kabul etmiyorsa üzülmeyin nedenini yıllar sonra anlarsınız...Selametle.