Ben kabalayi severim ama görüştüm kişi kabala felan uğraşmaz.Kabala yi genelde masonlar kullanıyor.Ama kabala hakkında hayat pek kaynak yok sanırım.Banu çam diye bir mason kadin var.Onun kitabı 72 kod diye.Kabala benim çok ilgimi çekiyor açıkçası.Hz.Musa yi çok sevdiğimden mi yoksa içimde bir yahudilik mi tanıyor anlamış değilim.Kabalayla uğraşan arnavutköyde bir ehil birisi var. Hem kabalacı hem 5 vakitli namazlı niyazında. O yüzden sormuştum sana
Dinlerin ben kabala dan doğudunu düşünüyorum.Hz.Muhammed de çok iyi Kabalist olduğunu düşünüyorum.Hatta Havass tasavvuf bile kabala ile hemen hemen içsel bilgiler.
Atatürk ün muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur sözü bana hiç sebepsiz yere söylenmiş gibi gelmiyor.1.dunya savaşinda sonra 3 tane Yahudi devleti kurulmuştu demişti birisi.Turkiye Cumhuriyeti,Rusya,İsrail.
Ben Müslümanlığında Yahudi olamayanların Yahudi gibi yaşamaya çalışmasi olarak görüyorum.Hz.Muhammed çünkü çok iyi bir Yahudidir.İbrani din bunlar aynı soydan geliyorlar.
Ama müslümanlar rezil durumdalar.Çünkü o Üstün yaratılış da değiller.O kanida çoğu taşımıyor.
Atatürk ün muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur sözü bana hiç sebepsiz yere söylenmiş gibi gelmiyor.
Evet Türklüğe vurgu yapıyor.Ama herkes türk kanini taşımıyor.İnternet bütün peygamberlerin türk olduğunu soy olarak oraya bağlı olduğunu söyleyen araştırmacilar var.Yahudilerin bile Türk olduğunu söylüyorlar.Mu ya kadar gidiyor.Ayrica Atatürk insiye bir kişiydi.Ezoterik öğretilere hakimdi.Geleceği çok iyi gördüğünü düşünüyorum.Şuanda zaten son bir kaç senedir.Turkiye yüzyılı gibi şeyler cikardilar bilerek siyasiler.Tamamen Türklüğe vurgu yapıyor. İslamın da öncelerine uzanan bir tarih bilincine erişmemizi amaçlıyor.
Yanlis paylaşım kusura bakmayın.
Kabalayla ugraşanlar kendilerini belli etmiyor. Kaynak da yok. O havassçı tanıdıgımda hiç bahsetmezdi ancak 5 kuruş almadan bana çok yardımı dokundu. 5-6 senedir kendisiyle iletişim kuramıyorumBen kabalayi severim ama görüştüm kişi kabala felan uğraşmaz.Kabala yi genelde masonlar kullanıyor.Ama kabala hakkında hayat pek kaynak yok sanırım.Banu çam diye bir mason kadin var.Onun kitabı 72 kod diye.Kabala benim çok ilgimi çekiyor açıkçası.Hz.Musa yi çok sevdiğimden mi yoksa içimde bir yahudilik mi tanıyor anlamış değilim.
A çok ilginçmiş bu. Buna benzer tarihte bir çok şahsiyyet vardır ki eskilerle bir bağlantısı olduğunu gösteriyorlar hatta bir komedi programına konu olmuştu yeniden mi doğmuşlar diye. Pek çok liderin bir şekilde Mısırla bir bağlantısı çıkıyor. Ben bu konuları çok severim
Türkiye de bir sürü ezoterik tarikat mevcut.Özellikle İstanbul da ama kimse nerde olduklarını kim olduklarını bilmiyor.Bilenler mevcuttur ama.Kabalayla ugraşanlar kendilerini belli etmiyor. Kaynak da yok. O havassçı tanıdıgımda hiç bahsetmezdi ancak 5 kuruş almadan bana çok yardımı dokundu. 5-6 senedir kendisiyle iletişim kuramıyorum