Kabala Bilimi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Merlin639
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kabalayla uğraşan arnavutköyde bir ehil birisi var. Hem kabalacı hem 5 vakitli namazlı niyazında. O yüzden sormuştum sana

Kabalayla uğraşan arnavutköyde bir ehil birisi var. Hem kabalacı hem 5 vakitli namazlı niyazında. O yüzden sormuştum sana
Ben kabalayi severim ama görüştüm kişi kabala felan uğraşmaz.Kabala yi genelde masonlar kullanıyor.Ama kabala hakkında hayat pek kaynak yok sanırım.Banu çam diye bir mason kadin var.Onun kitabı 72 kod diye.Kabala benim çok ilgimi çekiyor açıkçası.Hz.Musa yi çok sevdiğimden mi yoksa içimde bir yahudilik mi tanıyor anlamış değilim.

Dinlerin ben kabala dan doğudunu düşünüyorum.Hz.Muhammed de çok iyi Kabalist olduğunu düşünüyorum.Hatta Havass tasavvuf bile kabala ile hemen hemen içsel bilgiler.

Dinlerin ben kabala dan doğudunu düşünüyorum.Hz.Muhammed de çok iyi Kabalist olduğunu düşünüyorum.Hatta Havass tasavvuf bile kabala ile hemen hemen içsel bilgiler.

Çünkü aklın yolu bir.
Dinler mi Kabaladan çıktı yoksa kabala mı dinlerden bir özet olarak çıktı bilinmez.
En eski referans noktası ne yazık ki yahudilerdir bu noktada. Yahudilerden birsürü peygamber geldi geçti. Koca bir mısır medeniyetini yokoluştan kurtaran elçiden, Mısırı tarihin eski sayfalarına gömen elçiye kadar birsürü badireler mucizeler ve ilimler gördüler. Dünya krallığı kurmayı bile başardılar Hz. Süleyman ile. İlmi ve ezoterik sermaye de haliyle onlarda birikti ve koca bir arşiv haline geldiler. Dışardan evlenmedikleri için de majik ve sahiplenilmiş güçlerini muhafaza ettiler. Korkunç bir kombinasyon ve izolasyon bu.

Fakat tüm bu ilimler aslında onların patentli malı olmadığı gibi, ilmin gerçek sahibi tarafından hepsi onlardan geri alındı.
Şu an uğraşabildikleri tek metafizik ilim yeryüzünün hakimi olan iblisin kendilerine verdiği ilimlerdir. Yani alt kaderi bir noktaya kadar evirip çevirebilirler, ama üst kader sözünü söylediği anda tüm yaptıkları ile beraber türbülansa girerek herşeylerini yitirirler.

İlahi denge şu an dünyanın bu hale gelmesinde yahudilerin icraatlarını baz almıyor aslında, müslümanların aptallıklarını baz alıyor. Müslümanların aklı başına gelidiği zaman ellerinde hiçbir ilim ve para olmasa bile, kaderin eli müslümanları sıfır sermaye ile desteklemekten yanadır. Kader (algoritma) desteği Kuranın savunucularının icrattlarına göre ilerliyor aslında.

1.dunya savaşinda sonra 3 tane Yahudi devleti kurulmuştu demişti birisi.Turkiye Cumhuriyeti,Rusya,İsrail.
Ben Müslümanlığında Yahudi olamayanların Yahudi gibi yaşamaya çalışmasi olarak görüyorum.Hz.Muhammed çünkü çok iyi bir Yahudidir.İbrani din bunlar aynı soydan geliyorlar.
Ama müslümanlar rezil durumdalar.Çünkü o Üstün yaratılış da değiller.O kanida çoğu taşımıyor.

1.dunya savaşinda sonra 3 tane Yahudi devleti kurulmuştu demişti birisi.Turkiye Cumhuriyeti,Rusya,İsrail.
Ben Müslümanlığında Yahudi olamayanların Yahudi gibi yaşamaya çalışmasi olarak görüyorum.Hz.Muhammed çünkü çok iyi bir Yahudidir.İbrani din bunlar aynı soydan geliyorlar.
Ama müslümanlar rezil durumdalar.Çünkü o Üstün yaratılış da değiller.O kanida çoğu taşımıyor.
Atatürk ün muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur sözü bana hiç sebepsiz yere söylenmiş gibi gelmiyor.

Atatürk ün muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur sözü bana hiç sebepsiz yere söylenmiş gibi gelmiyor.

Tamamen Türklüğe vurgu yapıyor. İslamın da öncelerine uzanan bir Türk tarihi bilincine erişmemizi ve körü körüne İslamiyetin doğuşu ile doğmuş gibi oluşmuş olan algılarımızı kırmayı amaçlıyor.

Tamamen Türklüğe vurgu yapıyor. İslamın da öncelerine uzanan bir tarih bilincine erişmemizi amaçlıyor.
Evet Türklüğe vurgu yapıyor.Ama herkes türk kanini taşımıyor.İnternet bütün peygamberlerin türk olduğunu soy olarak oraya bağlı olduğunu söyleyen araştırmacilar var.Yahudilerin bile Türk olduğunu söylüyorlar.Mu ya kadar gidiyor.Ayrica Atatürk insiye bir kişiydi.Ezoterik öğretilere hakimdi.Geleceği çok iyi gördüğünü düşünüyorum.Şuanda zaten son bir kaç senedir.Turkiye yüzyılı gibi şeyler cikardilar bilerek siyasiler.
Tek Dünya Devleti olacaksa.Bu Türkiye üzerinden olacaktır.

Ben kabalayi severim ama görüştüm kişi kabala felan uğraşmaz.Kabala yi genelde masonlar kullanıyor.Ama kabala hakkında hayat pek kaynak yok sanırım.Banu çam diye bir mason kadin var.Onun kitabı 72 kod diye.Kabala benim çok ilgimi çekiyor açıkçası.Hz.Musa yi çok sevdiğimden mi yoksa içimde bir yahudilik mi tanıyor anlamış değilim.
Kabalayla ugraşanlar kendilerini belli etmiyor. Kaynak da yok. O havassçı tanıdıgımda hiç bahsetmezdi ancak 5 kuruş almadan bana çok yardımı dokundu. 5-6 senedir kendisiyle iletişim kuramıyorum

Kabalayla ugraşanlar kendilerini belli etmiyor. Kaynak da yok. O havassçı tanıdıgımda hiç bahsetmezdi ancak 5 kuruş almadan bana çok yardımı dokundu. 5-6 senedir kendisiyle iletişim kuramıyorum
Türkiye de bir sürü ezoterik tarikat mevcut.Özellikle İstanbul da ama kimse nerde olduklarını kim olduklarını bilmiyor.Bilenler mevcuttur ama.

Geri