dökülüyor derken? bir daha hiç mı çıkmamak üzere yoksa dönemsel bir seymi,dökülüp tekrar mı cıkıyor bir süre sonra?
logii sen denedınmı bu hamam otunu iiiiiiyiki dedinya bide ben denicem mjk
Yazdıklarınızda o kadar haklısınız ki size katılmamak imkansız. Bu şekilde insanların sağlığıyla oynuyorlar ve ceplerini dolduruyorlar. Zavallı halkımızda bunları umut kapısı gibi görüp sömürülüyor. Gerçekten çok üzücü.Nane olayı tabi ki hikaye. Nane yiyerek kıllardan kurtulunduğunu da ilk defa duyuyorum. Adana ve civarı bölgelerde hergün yemeklerin yanında salata olarak koca bir tabak nane gelir. O insanlarda hiç kıl tüy sorunu olmazdı o zaman. Nane yemek sadece mikrop kırıcı özelliğinden dolayı hastalanmanızı önlemeye yardımcı olur o kadar.
Ayrıca o ismini verdiğiniz kişi ve medyada sürekli ahkam kesen başka popüler bir kişi sağlık sektöründen bile değiller. Onların dedikleri şeylerin yalan yanlış olduğunu herkese tek tek anlatmaktan canım çıktı. Reyting artıyor diye böyle eğitimsiz şahsiyetleri televizyona çıkartıyorlar, uyduruk kitapları dünya kadar satıyor. Hele tekinin kitabının arkasında alternatif tıp diploması diye gösterdiği yabancı dilde yazılmış bir belge varki bu bir konferansa katılındığına dair belge. Konuşma dinleyip de diploma mı alınırmış pes yani, doktorlar o kadar yıl boşuna dirsek çürütüyor demekki. Sahtekarlığa bakın saf halkımız da inanıyor bilgisizliğinden, aynı şahsiyet bir de dindar görünüm altında güven vermeye çabalayarak insanları manen etkileyip kandırıyor, eşi de hemşire olduğu için tıp bilgisi varmış gibi kamufle edebiliyor rahatça. Bir diğer şahsiyetimiz de profesör ünvanını kullanarak halkı kandırıyor. Sanki her profesör olan tıp doktoru imiş gibi zanneden insan çok memlekette. Bu kişi de çalışmalarıma internetten bakabilirsiniz diye ahkam kesip aynı soyadına ve adının başharfine sahip ve tıbbi bitkilerle çalışan bir başka profesörün yayınlarına yöneltiyor kendisini ve arayan da sağlık sektöründe çalışan o bilim adamının yaptığı bilimsel yayınları bu şahsiyetin yaptığını sanıyor, halkımız da inanıyor tabi ne bilsin ve piyasadaki kitapları da böylece çatır çatır satılıyor şahsiyetimizin, TV ye de çıkarıyorlar reyting oluyor diye. O bilim adamını ve ekibindeki arkadaşlarını ise doğruları söyleyecekleri, halkı aydınlatacakları ve konunun kapanacağını bildikleri için çıkarmıyorlar, telefonla da bağlatmıyorlar.
Bu ' Biyojik Yaş' la alakalıdır herhaldeHücrelerin yenilenip yenilenmedigi konusu YAŞ dönemi ile alakalıdır diye düşünüyorum yani ne kadar genç iken yaparsanız o derece bu hücrelerin sonunu getirebilirsiniz sanırım bu yöntemle ama ileri yaş dönemlerinde tekrar yenilenirmi bilemiyorum.. Tıp hakkında bilgim hiç yok denecek kadar mikropsal etki elbette göz ardı edilmemeli..
Bayanlarda bu tip sorunlar yani tüylenme yuz de ise hormon dengesinin bozulduguna isarettir, Kurabaga ile ugrasmayin, gidin bir Jinekologa durumunuzu anlatin, Size bir kan testi /hormonel bir arastirma yapar, genellikle hormon sorunudur, ve sorun Dogumkontrol haplari ile düzeltilir, saadece yüzde degil genel olarak tüy sorunu hafife iner..
Ben kadindogum hapi kulanmak istemiyorum diyen arkadaslara tavsiyem, nane cayina yüklenin...
Ama sorun hakkaten hormonel ise bu zamanla killanmayi gecer ciddi boyutta sorun olur, Jinekologa görünmede fayda var..
Hormonal değil sadece benim takıntım.Saç kaş kirpik dışında bir şey istemiyorum Teşekkür ederim La-edri
Tabii güzel olurdu, haklisin sac kas ve kiprik yeterli
Ama simdi dusundumde.. Ortalama 160 boyundaki bir bayani bu sorundan tamamen kurtarmak icin kactane kurbaga lazim
(Simdi bana boyum 160 üstü deme )
bu maddiyat yönünden ekonomik güzel bir yöntem ben bunu daha öncede okumuştum fakat cilde herhangi bir zararı yokmu hassas ciltlerde sorun çıkartır gibi geliyor bana
tek kelimeyle harikasiniz tebrik ederim...hangi devirde yaşıyoruz ya...Arkadaşım merhaba. Şu an Lazer sistem var en fazla 4 seansta vücuttaki tüm istenmeyen tüyleri yokediyor birdaha da çıkmıyor. üstelik vücudun heryerine uygulanabiliyor. Bu daha basit daha temiz ve zahmetsiz.