istediğiniz müzik türlerini söyleyin yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende apocalyptica müziklerini önermek isterim. En güzel şarkıları sözsüz bir şekilde genellikle çello gibi çalgılar ile güzelleştiren bu gruptan özellikle metalica şarkılarının apocalyptica uyarlamalarını dinlemenizi tavsiye ederim. Ses çalşmalaına da çok uygun olduğunu düşünüyorum.

sevgili urum, ben ders çalıştırmaya motive edecek,subliminal mesajlı bir müzik yapmanı rica ediyorum. eğer mesaj aratsan, ders çalışırken kullandığım aksesuarları söyleyebilirim. veya senin söyleyeceğin bir aksesuar alabilirim ders çalışırken kullanmak için.

Benim eklediğim videolar ikişer tane çıkmış. Sayfada edit veya değiştir tuşu olmadığından yada ben bulamadığımdan mesajı düzeltemedim. Saygılar.:cowboy:

Düzeltme için teşekkürler. Ama her kullanıcı gönderdiği mesajdaki yanlışı düzeltme hakkına sahip olsa çok iyi olurdu.:cowboy:

Kilo vermek için bir müzik var mı ?? ama böyle korkunç değil rüyamı kontrol etmek için bir müzik dinledim korkudan geberdim sanki cadı konuşuyo.

Derslere karşı yönlendiren hipnoz gibi müzikler varmı, sadece derslere yoğunlaşmak başka hiç bir şey düşünmemek istiyorum.

Böyle müzik tavsiyelerinde bulunurken illüminatici olan grupları önermeyelim. Onların MP3 lerinin içi hep olumsuz mesajlarla dolu zaten. O iğrenç müziklerin içine eklenecek olumlamalar yarardan çok zarar getirebilir bence.

Sert metal olmasın tamam ama daha sakin melodiler seçebilirsiniz . Ben grunge severim ama sakin bu işe uygun bir şey bulabilir misiniz bilmiyorum .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri