rosemimosa
Kayıtlı Üye
sanirim bir ipe kirkbir defa dugum atip her dugumdede istenilen kisinin ismini soyleyince istenilen kisi baglaniyormus daha detayli bilgisi olan varmi:willy_nilly:
zona sonuçları nedir ?ne gibi o kişide değişiklik olurBüyü değil duadır genelde kırmızı bir kurdele tercih edilir 40 kere düğümlenir dileğiniz söylenir 2 gün yanında taşınır 3. günün sabahı sabah ezanı ile teker teker çözülür ve her seferinde besmele çekilir kimsenin dokunmayacağı bir yere konulur.
YÜZDE YÜZ büyüdür. Kuran'da nerede yazıyor iple dua edin diye? Bu İslamiyet öncesi bir uygulama olup, diğer bir çok uygulama gibi İslami ögelerle harmanlanıp bu şekli almıştır. Yani bir kere yazan bir şeyi siz alıp yeni anlamlar çıkarıp, o anlamları yükleyip, bir şeye müdehale edecek biçimde kullanırsanız O BÜYÜDÜR. Artık herkes bunu anlasın. Büyünün akı karası kızılı olmaz. Büyü büyüdür. Kendinizi kandırmayın, vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.Büyü değil duadır genelde kırmızı bir kurdele tercih edilir 40 kere düğümlenir dileğiniz söylenir 2 gün yanında taşınır 3. günün sabahı sabah ezanı ile teker teker çözülür ve her seferinde besmele çekilir kimsenin dokunmayacağı bir yere konulur.
tabiki büyüdür kimi maji der kimi havvas der kimi muhabbet duası okurYÜZDE YÜZ büyüdür. Kuran'da nerede yazıyor iple dua edin diye? Bu İslamiyet öncesi bir uygulama olup, diğer bir çok uygulama gibi İslami ögelerle harmanlanıp bu şekli almıştır. Yani bir kere yazan bir şeyi siz alıp yeni anlamlar çıkarıp, o anlamları yükleyip, bir şeye müdehale edecek biçimde kullanırsanız O BÜYÜDÜR. Artık herkes bunu anlasın. Büyünün akı karası kızılı olmaz. Büyü büyüdür. Kendinizi kandırmayın, vicdanınızı rahatlatmaya çalışmayın.
Dua dediğiniz inandığınız ne ise ona yakarıp, onun özelliklerini ve ona olan inancınızı yakarıp, isteğinizi belirtip, sizin için ve başkası için en doğrusu ne ise o inandığınız ne ise, onun takdirine bırakıp, niyetinizi tamamlamanız duadır. Yoksa ''senin adın ve senin şu özelliğinle şu düğüm bir olsun da, buna bu olsun da falan olsun da'' dediğiniz de bu bal gibi büyüdür.
Direk size demedim onu, yanlış anladınız. Genelde sürekli yapılanı yumuşatma çabası var. Yazdığım mesaj aynı zamanda genel olarak üyelerimiz içindi.Kendimi rahatlatmak için büyü değildir demedim öyle öğrenmiştim yaptım ve gerçekleşti öyle biliyordum kusura bakmayın. Teşekkürler.
2-3 hafta sonra gerçekleşti bi tane dilemedim bi kaç tane diledim onlar daha olmadı ama en olmayacak olanı oldu![]()