dynamic apnea
Kayıtlı Üye
Degerli dostlarım, Hz.İSA'nın yeryüzüne teşrifini bir müslüman olarak düşünüyorsanız yanıldıgınızı bunun israliyat akımından İslam'a uydurulmuş ve bunun altında oyunların oldugu bir kavram bir uydurmaca oldugunu belirtmek isterim ama diger din mensubu kardeşlerimdenseniz o zaman inancınıza saygı duyarım.. 2012 konusuna gelincede şahsi fikrim ve ilmim olmakla beraber bunun kesinlikle rant gelir propagandası oldugunu düşünüyorum zira konu hakkında telif hakları sayesinde sinema ve kitap olarak çok paralar kazandırıldı ve kazandırılıyor, hatırlarsınız ki 2000 yılına yani milenyum çagına girmeden öncede bu tür söylemler vardı.. Kuran ve kıyamet alametleri konusunada deginmem gerekirse, arkadaşlar henüz kuran'da sabit bir şekilde bahsedilen birşey gerçekleşmedi, sadece Hadislerde belirtilen küçük alametler gerçekleşti büyük alametler ise Peygamber efendimizin tabiri ile Tesbih tanelerinin dagılması yere düşmesi gibi sırasıyla birden bire gerçekleşecek yani büyük alametler arka arkaya başlayıp bitecek.. Kıyamet konusunda gerçekte hatırı sayılır bilgi donanımına sahip birkaç alimle sohbetim olmuştu bana dedikleri sadece şu oldu, sen evlenirsin senin çocugun olur, senin çocugunda evlenir onunda çocugu olur ama torunun Allah'u alem evlilige eremez... (7 yıl önce ki konuşma buydu) Kısacası çok yakın degil ama uzakta degil.. Bize düşen kıyamet saatini düşünmek degil kıyamete kendimizi amel olarak hazırlamak.. selam ve dua ile