Kont Dracula
Banlı Kullanıcı
İşte tüm istediğim buyduAsil bilim ezoterik orgutlerin verdigi bilim. Onu tabi ki size vermezler .. Size insan icine cikacak kadar bilgi verirler.

İşte tüm istediğim buyduAsil bilim ezoterik orgutlerin verdigi bilim. Onu tabi ki size vermezler .. Size insan icine cikacak kadar bilgi verirler.
@dennise neyse ya kusura bakma bro. Bu tartışmanın kimseye yararı yok iki taraf da farkında olmadan kırıcı sözler söyleyebliyor.İşte tüm istediğim buyduGerçek yüzünü gösterdi. Tanrı ve enerji gerçek midir bilemem ama sizin gibi gerçek olduğunu söyleyip orda burada zırvalayanlar sadece insanları kandırıyorsunuz.
Bu plasebo'yu bulmasalar ne yapacaktınız acaba
Bakın ben size bu konu ile ilgili gerekli açıklamayı yaptım. Ben kimseye bunu kanıtlama gereği hissetmiyorum, ben yaşıyorum, hissediyorum, deneyimliyorum. Bu benim için yeterli. Ve ben sizin bunu gerçekten anlamaya çalıştığınızı düşünmüyorum, sadece salt bir şekilde sorguluyorsunuz. Her insan bu tür konulara yetenekli olmaz, hayat çizgisinde böyle noktalar bulunmaz ve burada ki amacı spritüalizm ile bağlantılı olmaz. Kendinizi bu konu ile ilgili zorlamak bir anlam ifade etmeyecektir.
Teşekkür ederim, sanırım .))muazzam bir detaysınız.
birşeyin kanıtlanabilmesi için sadece elle tutulması yada gözle görülmesi gerekmez mikroskoplada görünebilir örneğin virüsler ama büyülerin hiç bir cihaz hiç bir yöntem ile ölçülme ve kanıtlanma şansı yoktur bunu kastediyordumHerşey inanmak ile başlar inanç ile biter.
İnanç sistemi ne olursa olsun veya ekol ile...
İnanmıyorum diyerek zaten olayı bitirmişsiniz.
İnanmadığınızı beyan ederek yaptığınız arayış nedir ?
Bir mucize mi ? Veya içinizde kalan olanilir mi kırıntısının arayışımı ?.
O zaman elinizi dudaklarınıza koyun ve üfleyin.
Çıkan o nefes, hava o minik rüzgar bir mucizedir ve enerjidir göremezsiniz el ile tutamazsınız.
Veya gözlerinizi kapatıp kalp atışlarınızın frekansını duymaya çalışın, bu frekans size huzur verecek ve içinizdeki sakinlik dengesini buluyor olacaksınız. O frekans bir müziktir. Herşeyin bir molekül değeri ve oranı vardır, elma faydalıdır çekirdeği yutulunca zarar vermez, ama bir cadı bundan sinayür elde edebilir zehir yapabilir. Sizde bir molekülsünüz. Mucesiniz. İnsanlara söylediklerinizde, davranış veya yaklaşımınızla onlara ya fayda sağlar yada zarar verirsiniz. Bu seçim size aittir Enerji olarak ya beyaz ışık hediye edersiniz yada karanlık. Enerji, maji, aklınıza ne gelir ise. Bu sizin inancınıza veya anti inancınıza seçtiğiniz ekol e göre değişir. Okyanusun derinliklerindeki bir istiridye gibisiniz. Sahile çıkmayı başarmışsınız , kabuğu aralamanızı ve güneşin enerjisini hissetmenizi dilerim. Işıkla kalın koşulsuz sevgiler.
Bilimde ilimde yöntemler var. Herşeyde hayatın her alanında. Enerjinin inanırlılığına inanmak istiyorsanız radyastezi ilmini inceleyin. Catal cubukları pandül ve sarkaçları, sizin gibi enerjiye inanmayanları sarkaçlar ile çok kanıtlayarak , kanıtladım ellerinden sarkaçları atıp korkanlar oldu, ama uğraşmıyorum çünkü bu olumsuzluk auramı yırtıyor. Bilimdeki araç mikroskop.birşeyin kanıtlanabilmesi için sadece elle tutulması yada gözle görülmesi gerekmez mikroskoplada görünebilir örneğin virüsler ama büyülerin hiç bir cihaz hiç bir yöntem ile ölçülme ve kanıtlanma şansı yoktur bunu kastediyordum
ve tam tersi kuruntu yapmıyorum olmadığına adım kadar eminim yaptığını zannedenlerde olduğuna adı kadar emin ama bunu kanıtlayamıyorlar
inanman lazım diyorlar. Dediğim gibi sadece inanarak kendini kandırmadan öte birşey değil.