Bakın bilimsel olarak kanıt diyoruz, bunları bana bilimsel olarak kanıtla ?
``Bilimsel`` kelimesi kadar insani hipnotize eden, bodoslama sartlandiran bir kelime daha ben daha duymadim.
Neye gore kime gore bilim ?
Bilim dunyasi fikir birliginde degildir ki ..
En kaba hatlari ile bile 2 ye ayrilir bilim dunyasi 1- Tanriya meydan okuyanlar ve sadece bunun icin bilim yapanlar 2- Dinsiz bilim topaldir (Einstein) diyen bilim insanlari
Onun haricindeki alt katmanlarda bile bilim adamlari birbirlerinin fikirlerini kabul etmiyor, birbirleri ile catisiyorlar.
Siz her turlu umiversiteden her turlu ideolojiye yatkin Profesor bulabilirsiniz. Bu kadar kolaydir.
Su bilim ve bilim insanlarini idrak edin artik :
Uzaktan birbirine yakin gozuken yildizlar gibi degiller bilim adamlari. O yildizlarin arasina dalsaniz birbirlerine meger ne kadar da uzak ve alakasiz itim kuvvetleri ile orada durduklarini anlarsiniz. Cok disaridan bakiyorsunuz.
Kaldi ki bilim bitmedi ! Bilim adamlari paydos edip baska meslek bulmadilar. Hala gelisiyor, hala eski bilimsel yasalar yalanlanacagi yeni bilim akimlarini bekliyor. Tarih bilimi surekli yikip yikip yeni kabuller getirmistir.
Simdi cinlerin bilimselligini sorguluyorsunuz. Yahu bilim ne kadar refgerans verebilir ki ? Nereye kadar gelisti bilim ? Akil kari mi su ?
Bilim kokusmus ve yozlasmistir. Bilim artik finanse edilerek gelistirilen bir mecradir. Para neresini gosterirse bilim adamlari o yonde teorilere bogar ortaligi.
``Bilimsel`` kelimesi kadar sihirli bir kelime var mi ? Bu kelime kadar pesin sartlandiran bir kelime var mi ? Tanriyi yikmak bilimi yikmaktan vallahi daha zor

Tanrinin yasalari 1400 yildir duruyor. Bilimin yasalari pinokyo gibi. Adamlari satilik, universiteleri kiralik, okullar beyaz yakali sisteme hizmet eden alt tabaka yetistiriyor. Asil bilim ezoterik orgutlerin verdigi bilim. Onu tabi ki size vermezler .. Size insan icine cikacak kadar bilgi verirler.