Bulut_atlası
Kayıtlı Üye
Çocukken masallara da inanmasaydık eğer büyümezdik hayaller küçültmez insanı evrenini genişletir bir işaret gelmemesi olmadıkları anlamına da gelmez.
İlk hayal kırıklığı değil yaşadığım ama beynşmde bir türbülans hissediyorum sanki ama net bir şey yokSonuc nedir acaba
Aynı hisleri bende hissettim sanki beynimde radyo kanalları karışmış gibi ancak net birşey yokBeklediğim daha farklı bir şeydi. Fakat ortada bir şey yok demek yanlış olur. Daha önceki deneyimlerime göre çok farklı bir frekans hissettim. Değişik ve arada da olsa vücudumda acı hissettiren bir frekans, en sonda da kulak çınlamaları(frekanstan dolayı). Belki de duyum eşiğimin geniş olmasından kaynaklı. Hiç bir şey yok diyemem ancak tam olarak şu anda cümlelere pek bir şey ifade edemiyorum. Ama en ilgi çeken ayrıntı beynime ve vücuduma sanki şırınga edilen bir şeyler hissetmem(belki daha sonra hatırlayacağım.)
Bu kez cumartesi iyi hissederim kendimi umarım dün hastaydım o yüzden hiç odaklanamadım :\Arkadaşlar haberiniz olsun diye söylüyorum 22 Şubat Cumartesi günü, saati belli değil, yine telepatik bir temas gerçekleşecek. İsteyen katılabilir. Ayrıntıları buradan paylaşırım