Bende bir kaç tanesini anlatayım babannemin mezarında oturuyordum bizim Karadeniz de bahçelerde fındık olduğu için koru şeklinde olur mezarın tam karşısında o korunun içinde simsiyah kocaman bir duman ve gözleri araba farı gibi yeşil bir şey gördüm, böyle araba büyüklüğünde dumandan yapılmis köpek gibi duruyordu bı anda bana doğru hareket etti saniyelik refleksle tellerden atladim sonra dedim ki scamalama halüsinasyon mı gördün acaba tekrar bir baktım mezarın tam başında durdu yemyeşil korkunç gözleriyle bana bakıyor. Peşimden gelmedi ,sonra kaçtım.
5 yaşındayken etrafımda sarımsı beyaz, renkte ışık topları görüyordum defalarca annemlere gösterdim ama sadece Ben görüyordum o ışık topları benimle konuşuyordu telepatik olarak. Sonradan hiç görmedim.
Bir keresinde de uyuyordum rüyamda kendimi odanın köşesinden izliyordum Hole bakıyorum karanlık bir varlık bekliyor, annem mutfağa gidiyor kapıyı kapatiyor, sonra o karanlık varlık seni öldürücem diyip beni bıçaklıyor bicaklanma acısını yaşadım sonra uyandım ama hareket edemiyordum çok kötüydü.
Yine bir gün uyuyorum biri sırtımdan durtuyor gözümü açtım babannem saçları açılmış toz toprak ve siyah bişi giymiş bana bakıyordu gözümü kapattım acamadim lütfen git bir daha da sakın bana gelme dedim ve bir daha görmedim ondan sonra.
Genel olarak biri beni izliyormuş hissi var ama alıştığım için önemsemiyorum sadece sırtımı her zaman duvara dönük tutarım,
aynada gozlerime uzun süre bakınca şeytani şeyler hissediyorum.. vs vs daha aklıma gelmeyen bir sürü olay da var .
Evren ve insan beyni gerçekten ilginç