"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İlim ve Para Çelişkisi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yule
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cennetin bir kopyasınıda burda yapsak olmazmı ,hem hazırlıklı giderdik diğer tarafa.

Cennetin bir kopyasınıda burda yapsak olmazmı ,hem hazırlıklı giderdik diğer tarafa.
Keşke.
Ama bu mümkün olsaydı dünya gibi bir cehenneme gönderilmezdik zaten.
Yüce Yaradan mutlaka bir yerlerde hırslarımıza ve kişisel çıkarlarımıza yenilip su koyuverceğimizi bildiği için bununla yüzleşmeye gönderdi buraya bizi.

Keşke.
Ama bu mümkün olsaydı dünya gibi bir cehenneme gönderilmezdik zaten.
Yüce Yaradan mutlaka bir yerlerde hırslarımıza ve kişisel çıkarlarımıza yenilip su koyuverceğimizi bildiği için bununla yüzleşmeye gönderdi buraya bizi.

Buna katımamak elde değil..evet huzurlu yerler,huzurlu hayaller güzel ama bunu hak etmeliyiz önce öyle değil mi?..

Ufak, fakat önemli bir ayrıntı var. İlimle ticaret yapan, ve geçimini sağlayan insanlar arasında fark vardır. Biri ticari amaç güder, diğeri öğretme amacı ile yapılır.

Ufak, fakat önemli bir ayrıntı var. İlimle ticaret yapan, ve geçimini sağlayan insanlar arasında fark vardır. Biri ticari amaç güder, diğeri öğretme amacı ile yapılır.

Yada her ikisi aynı anda olabilir..ama ben mabedi taktir ediyorum..yani çalışmalarını..bence daha fazla öğretici amaçlılar..para kısmı ise sanırım masraflar için..masrafsız adım atamazsınız..para olmadan adım atılmaz..illaki olacak..

Bir de ödeme yaparsanız, emin olun daha iyi öğrenirsiniz :)

Aynı şey tedavi için de geçerli...

Ama bu dünyada herşeyin bedeli var,olmalı :). Burası cennet değil ki..:D. Bedel ödeyerek o kişinin geçim derdini gidermiş oluruz..endişeleri olursa,rahat olmazsa bir öğretmen verimli olamaz öyle değil mi? Tıpkı düşük maaşla çalışan,geçim derdindeki verimsiz öğretmenlerimiz gibi :(.

Ama bu dünyada herşeyin bedeli var,olmalı :). Burası cennet değil ki..:D. Bedel ödeyerek o kişinin geçim derdini gidermiş oluruz..endişeleri olursa,rahat olmazsa bir öğretmen verimli olamaz öyle değil mi? Tıpkı düşük maaşla çalışan,geçim derdindeki verimsiz öğretmenlerimiz gibi :(.

Neden benim yazdığımı alıntı yapıp, böyle dramatik bir yorum yapmışsınız anlamadım açıkcası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri