createtherules ©
Kayıtlı Üye
Çok uzatıyorsunuz, hem de çok...Her şeyi çok önemsiyorsunuz. Bu kadar hassas olmayın. Takılı kalıyorsunuz resmen. Sabah olacak neredeyse hala aynı yerde destan yazıyorsunuz. Her mesajınız ulusa sesleniş gibi. Büyük büyük yazınca büyük meseleler hallediyor gibi hissediyorsunuz muhtemelen. Duygulardan daha kolay çıkabilmek için meditasyon vb. deneyebilirsinizİkizler burcu kadını konusunda kısa ve öz açıklama. Benim ikizler burcu kadını ile ilgili sorumu net ve doğru bir şekilde anladığınız için teşekkür ederim. Çünkü kastettiğim kişiği doğru anlamışsınız.
Lakin her fırsatta bana kişilik saldırısı yapmayı şiar edinen beyinler etiketleme yaptığınız şahsı ima ettiğimi kurgulayıp yine kendilerine yakışanı yaptılar.
Onların hezeyalarının tahriklerine kapılmadığınız ve objektif cvbınız için tekrar teşekkür ederim.
Leb demeden leblebiyi anladınız, doğru kişiyi anladınız. Bazıları öküz altında buzağı arayınca etiketlediğiniz hanımefendi burcuyla ilgili açıklama yapmak zorunda kaldı.
İnsan, yanlış anladığını kabul edip özür diler ama yok(etiketlediğiniz hanımefendiye demiyorum üzerine alınmasın) nerde onlarda o anlayış. Onların her paylaşımına konu yerine girip kişilikleri üzerinden yorum yapmıyorum. Etna yanardağı gibi her yorumuna kinlerini püskürtürse bu kafayla uzun süre yaşamaları zor şeytanların kışkırtmalarından etkilenip duygusal hezeyalarının tahriklerine kapılıp yorumlara devam ederlerse çok zor, yaşamaları zor, her paylaşımımı etiketlediğiniz şahsa yazdığımı sanıp kafada şeytanın vesveseleri ile senoryalar yazmak. Allah Şafi ismiyle şifa versin, ıslahı mümkün ise ıslah etsin.