"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ifrit büyüsü nedir?

Mahmutt_1377

Kayıtlı Üye
Selam millet, ifrit büyüsü tam olarak nedir bilen varmi? Ve bu tür büyüden nasil kurtulursunuz?
Maalesef hocalarin cogu ben seni her tür büyüden kurtaririm deyip paranizi alip hic birsey yapmiyor. Eninde sonunda insan sorunuyla yine yalniz ve cagresiz kaliyor.

Üzerinizde büyü olduğunu düşünüyorsanız site yönetiminden @URUMHAMATAHAYİL veya @yule'ye ulaşıp bakım yaptırın, büyü varsa duruma göre gerekli aksiyonları alırsınız.

@URUMHAMATAHAYİL mesaj attim ama posta kutusu doluymus. Yule'ye de mesaj attim 1,5 hafta öncesi henüz bir cevap alamadim.

Aslında konu açıcaktım o kadar uzun ki yaxdım yazdım sayfa güncellendi tüm yazdıklarım gitti.bundan on küsür yıl önce üvey annemle ilk kez tanışıp yemek yedim ondan sonra hayatım maffoldu. Hiç bir şekilde birlikteliğim olmuyor şuan 30 lu yaşlardayım hala yalnızım, ilk görüşte çok beğenilip sonra birden benden soğuyorlsr... Soyut somut hiç bir neden yok... İlk Zaman'lar anlamamıştım, kısmet değilmiş yada hazır değil filan bunarads ömrüm bitiyor al işte 30 lara geldim...

O halde üvey annen seni beğenmiş sana büyü yapmış sende o gün bugündür kısmetin kapalı. Bence bi hocaya görün derim inşallah herşey düzelir normale döner (
Benimde kısmetim kapalı ya çok kötü bi durum bilirim

İfrit büyüsü nedir tam bilmiyorum ama ifritler kullanılarak- görevlendirilerek zaten birçok büyü yapılıyor yani ifrit büyüsü çok geniş bir mana içeriyor tam olarak nedir ne değildir bilemem ama muhtemelen büyüde görevlendirilmiş ruhani bir ifritdir hocalar oyüzden öyle demiştir.

işin ehli birine görünmeden bu iş kendi başınıza çözülmez, çok çok zordur.
Gidin işin ehli birine görünün / irtibata geçin.
Allah yardımcınız olsun. selametle

İfrit büyüsü nedir tam bilmiyorum ama ifritler kullanılarak- görevlendirilerek zaten birçok büyü yapılıyor yani ifrit büyüsü çok geniş bir mana içeriyor tam olarak nedir ne değildir bilemem ama muhtemelen büyüde görevlendirilmiş ruhani bir ifritdir hocalar oyüzden öyle demiştir.

işin ehli birine görünmeden bu iş kendi başınıza çözülmez, çok çok zordur.
Gidin işin ehli birine görünün / irtibata geçin.
Allah yardımcınız olsun. selametle
Büyülerde cinler zorla mı kullandırılır .Nasıl zorla oluyor?

Büyülerde cinler zorla mı kullandırılır .Nasıl zorla oluyor?

şimdi büyü ile havas farklı konulardır.
havas uygulamalarında ayetler okunur görevli ruhani zorlanır. görevi yerine getirmezse o ayetlerin okunanların gücüyle yanar.
büyülerde de yine sihirli sözler kullanılır. bu sihirli sözler yine o ruhanileri zorlar göreve. görevi yerine getirmezlerse yine yanarlar. ama okunanın gücüyle ama okunanda ismi geçen diğer ruhanilerin gücüyle. bu cümle geniş mana taşır işin ehli olan dediğimi zaten anlar. ehli olmayana da söylememe zaten müsaade yoktur. selametle.

şimdi büyü ile havas farklı konulardır.
havas uygulamalarında ayetler okunur görevli ruhani zorlanır. görevi yerine getirmezse o ayetlerin okunanların gücüyle yanar.
büyülerde de yine sihirli sözler kullanılır. bu sihirli sözler yine o ruhanileri zorlar göreve. görevi yerine getirmezlerse yine yanarlar. ama okunanın gücüyle ama okunanda ismi geçen diğer ruhanilerin gücüyle. bu cümle geniş mana taşır işin ehli olan dediğimi zaten anlar. ehli olmayana da söylememe zaten müsaade yoktur. selametle.

Merak ettim ve sordum ,az çok dediğinizi anladım teşekkürler

ifrit büyüsü diye bir büyü yok.
ifrit kullanılarak yapılan büyüler var. ifritler ile de hemen hemen her büyüyü yapabilirsin. ama işin ehli olman kaydıyla..

Geri