"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

ibrişim ne demek?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan isabet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sonbahar sezonu yeni koleksiyon konulu fotoğraf kolajı ile oluşturulmuş banner - kerim ali
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isabet

Kayıtlı Üye
konuyu yanlış yerde açtıysam yetkililerden özür diliyorum.
zaman zaman bazı uygulamalrda ''ibrişim'' kavramı geçiyor..ne demektir ibrişim...

cin ismiymiş hadi ordan be bazı yerlerde dio ki kırmızı ibrişime 7 düğüm at
sen 7 cin bul boğazlarına at olur mu bilmiosanız yorum öneri yapmıyın insanları yanlış bilgilendiriosun
sen de
ev ddey
yaşayan büyüklerinw sorsana bea hadi by :ban::euro::hurray::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

sen 7 cin bul boğazlarına at olur mu bilmiosanız yorum öneri yapmıyın insanları yanlış bilgilendiriosun
sen de
ev ddey
yaşayan büyüklerinw sorsana bea hadi by :ban::euro::hurray::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:
Verilen bir bilginin yanlış olduğunu düşünüyorsanız eğer, lütfen saygı çerçevesi içerisinde bilginin niçin yanlış olduğunu ve doğru olanını belirtin. Ayrıca yazım kurallarınıza da dikkat ediniz. http://www.gizlimabet.com/showthread.php?t=8642
Saygılar...

sen de
ev ddey
yaşayan büyüklerinw sorsana bea hadi by :ban::euro::hurray::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:[/quote

Bu nasıl bir cevap böyle ? Bu nasıl bir imla? Kankalarınızla msn'de yazışmıyorsunuz, saygıya, hoşgörüye, paylaşıma ve de dilbilgisine önem verilen bir forum ortamında bulunuyorsunuz. Eğer sorulan soruya verilecek cevabınız yoksa ne diye böyle gereksiz bir cevap yazmaya ihtiyaç duyuyorsunuz ayrıca?

Öncelikle üslubu kınıyorum. Lütfen saygılı olun.
Konuya gelince: ibrişimi floş ya da ipekten yapılmış ip olarak biliyorum. Bir de ağaç olarak gülibrişim var ki çok severim ama sanırım zanaatte yeri yok.

konuyu yanlış yerde açtıysam yetkililerden özür diliyorum.
zaman zaman bazı uygulamalrda ''ibrişim'' kavramı geçiyor..ne demektir ibrişim...

İnternette ibrişimle ilgili şöyle bir açıklama var :

İbrişim, ipekböceği kozaları dağıtılarak çıkarılan ince ve parlak bir tel görünümünde maddedir. Yakılarak külü ya da macun haline getirilerek kullanılır.

sen de
ev ddey

Neden olmasın efendim 7 cin padişahları var onlar hakkında geçen bir yazı olabilir . Bence siz biraz düşünüpte yazın efendim .

Neden bu kadar abartıyorsunuz? Psikolog öneririm.

Anadolu folkloru ile ilgili bir kitap okumuştum,orda ki bir büyü de ibrişim kelimesi geçiyordu.Cin isimleri diye yazıyordu.O kitabı bulup,o sayfayı burda paylaşıp sizin yüzünüzü izlicem ;)

Hani tekerleme gibi anlamsız kelimeler tekrar edilir ya?

Ahhh ah.

Saygı ve Hoşgörüyle.

Kitabı buldum.Siparişi vereceğim internetten. ;) Sevgili vaio.

Neden ıspatlamaya çalışıyorsunuz ki?Üye o mesajı yazıp belkıde bu sıteye hıc gırmeyecek.Burayı sanırım geyik yapılan sitelerden forumlardan sanıyor daha bunu kavrayamamış.Hiç uğraşmayın.Cevap dahi vermemenizdir nacizane fikrim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
(30 x 13 inç)
Geri