Arkadaş yorumları okudumda 5 sayfadan sonra gitmedim, Çünki genellikle aynı yorumlar var siz şu i-doser`a başlamadan önce bi deneyin , bi bakın nedir ne değil diye , öyle korku dozu varmış da yokmuşda öyle olmaz ki. İ-doser konusunda fikirler genellikle 3`e ayrlır.
1 grup: Derki i-doser süper bişey , mutlaka kullanmalısınız.
2 grup: Derki i-doser`a ihtiyacım yok , gerek yok.
3.grup: Derki i-doser zararlı bişey, çok fazla zararları var digital uyuşturucu o.
Şimdi i-doser gerçekten nasıl bişey peki. Şöyle ki, ben 1 seneden fazladır kullanıyorum gördüğüm kadara ile kullanan hiç kimse şikayet etmedi kullanmayan kişiler ise (tam fikir sahibi olamayanlar) genellikle kötüledi. Yani her gün 1 doz dinleseniz zararı olmaz.
Kullanım şeklinede gelince herkes diyoki korku dozunu dinledim korku dozunu dinledim. Kardeşim ben bile o korku dozunu 3 cü ayda dinledim , i doser sabır gerektiren bi program , öyle istediyin dozu istediyin zaman açarsan hemen etki alamazsın , biraz araştırın bu konuyu.
Bide Quick Happy denildigi gibi kahkahaya boğmuyo sizi Quick Happy küçük bir doz , küçük etkileri var... İlk hafta 1 gün ara vererek 3 defa Quick Happy dinleyin sonra Tranquil , sonra nitrous ilk iki hafayı 1 gün ara vererek dinleyin yazık o beyine alışması gerek , sonuçta bi sporcu ilk günkü sporunda 300 şnav çekemez her gün çalışır çalışır 10`ar 10`ar sonra 20`şer böyle yükseltir. Sizde Moderate dozlarla başlayın strong`a kadar yükselin ilk ayınızı tamamlamadan Very Strong , Very Very Strong bide QH dozlarına sakın geçmeyın. Okuduğunuz için teşekkürler