Arkadaşlar bir kıza açıldım açıldıktan sonra kız biraz çekindi red falanda etmedi sonra da yazmadım konuşmadık. Rahatsız ederiyorumdur belki diye. Neyse şimdi o kız sürekli beni görmezden geliyor ama ufaktan ufaktan da bakıyor. Hiç konuşmuyor benimle görse bile tanımıyormuş gibi davranıp devam ediyor. Ya ghostluyor ama çok canımı sıktı bu olay. Sırf onunla karşılaşmamak için koca kampüste köşe kapmaca oynuyorum. Psikolojik şiddet uyguluyor resmen. Şimdi diyebilirsiniz ee sende umursama falan ben zaten umursamıyorum konu kapanmıştı benim için ama bakıyor nispet yapıyor. Öyle saçma sapan bir olayın içinde kaldım kız yüzünden öz güvenim düştü kendimi yetersiz hissetmeye başladım ya. Yani beni görmezden gelen birine ne yapabilirim arkadaşlar. Öyle klasik kendini geliştir falan demeyin geliştiriyorum da zaten başka yöntemler söylerseniz çok iyi olur. Bu arada şunu da söyleyeyim kıza açıldıktan sonra bir havalara girdi kızında özgüveni arttı.
Bir akıl verin arkadaşlar gece uyuyamıyorum bu konu yüzünden, derslerime de odaklanamıyorum ne yapmalıyım sizce? Kızlardan da cevap bekliyorum lütfen
Bir akıl verin arkadaşlar gece uyuyamıyorum bu konu yüzünden, derslerime de odaklanamıyorum ne yapmalıyım sizce? Kızlardan da cevap bekliyorum lütfen