lviv angeles
Kayıtlı Üye
Konuyu hortlattım çünkü hatırlatmak istedimHıdrelleze az kaldı,artık dilekleri düşünme zamanı..
Ben iki ya da üç kez kutlamışımdır hıdrellezi.Eğlence anlamında değil ama bu kutlama, sadece dilek dilemedir benim için hıdrellez.Geçen yıl yapmadım dilekte dilemedim,çünkü bi yıl önceki dileğimi Hızır a.s.es geçtiEvet az kaldı
Çocukken güllerin altına yabbozdan evler arabalar yapar koyardım, oda yetmez, gülün toprağına ev araba resmi çizer yada kağıda çizdiğim resimlerini dallarına bağlardım. Bahçede ne kadar gül ağacı varsa, ne eziyet çekmişlerdir benden. Hepsinin altı yada dallarını boş bırakmazdım. Genelde temsili ev ve araba istekleri. Ailem onları istiyor diye aklım erdiğinden değil. Daha sonra çikolata dileğim için yediğğm çikolata ambalajlarını gül dallarına bağladım.Ne kadar basit şeyler istermişim
Çocuk aklımla hıdrellezin anlamını bildiğimden değil ama isteklerimi dilediğim bir gündü benim için. Sonuçta çocukken dilediğim maddi dileklerin hepsi gercekleşti.
Tabiki ateşten atlamadığım bir yıl bile geçmedi, annemin kucağında bile olsa atlamışım.
Çocukluğumun hıdrellezi bambaşkaydı
Şimdi çocuk değiliz ama ayrı bir havası enerjisi var o günün. Benimle ayni anda milyonlarca insanın o gün dilek tutması çok hoş.
Ben kendimin sevdiğim insanların ayni sayfada olduğu temsili resmini gül dallarına asıcam bu yılda, beraber olalım diye.
beni mutlu eden içimi açan bir gün
Evet evet bu gece.Usulü gereği gül ağacı derler,bana soracak olursanız önemli olan niyettir.Siz bütün samimiyetinizle diledikten sonra,çam,söğüt ,kayın farkeder mi?Hem gül ağacı bulmak herkesin imkânı dahilinde olmayabilir.Allah herkesin dileğini şimdiden kabul etsin,Hızır aleyhisselam,a açtık kollarımızı bekliyoruz:nopity:.Bu gece yapıyoruz değil mi? Balkonumda sadece minik çam ağacım var ona assam n'olur acaba :biggrinjester:
Evet evet bu gece.Usulü gereği gül ağacı derler,bana soracak olursanız önemli olan niyettir.Siz bütün samimiyetinizle diledikten sonra,çam,söğüt ,kayın farkeder mi?Hem gül ağacı bulmak herkesin imkânı dahilinde olmayabilir.Allah herkesin dileğini şimdiden kabul etsin,Hızır aleyhisselam,a açtık kollarımızı bekliyoruz:nopity:.