Hızlı Para

Onu bir de geri koyup yemesi var sonra :D Bilmiyorum siz nasıl yapıyorsunuz yemek tariflerindeki gibi "eser miktarda" olur mu? :LOL: Çok para gelen varsa yazsın. :D
Ihtiyacım olan miktarı parça parça kullandıkça gelsin diye bir ekleme ile kendime göre düzenledim...O belirlediğim miktar tamamlandiktan sonra aynı sekilde bütün olarakda ulaşacak ve o zaman görevini tamamlayacak mesaj ince :)

Buradaki tuz, toprak elementi sembolize eder. Toprak maddiyati temsil ettiği için kullandım. Bir de tuzu kuru değimin sembolizmi.
Eğer bilinç altınızda ,: nekadar tuz, o kadar para. varsayimi var ise. Bundan miktarın küçük oluşu kaynaklanıyor olabilir.
Yok aslında az atmadım tuzu espri yaptım "tuzu mu az geldi" diyerek para çok az olduğu için :D
Ihtiyacım olan miktarı parça parça kullandıkça gelsin diye bir ekleme ile kendime göre düzenledim...O belirlediğim miktar tamamlandiktan sonra aynı sekilde bütün olarakda ulaşacak ve o zaman görevini tamamlayacak mesaj ince :)
Bu durumda sürekli çalışmayı yenilemeniz yani yeniden çizmeniz gerekiyor ama öyle değil mi?

Yok aslında az atmadım tuzu espri yaptım "tuzu mu az geldi" diyerek para çok az olduğu için :D

Bu durumda sürekli çalışmayı yenilemeniz yani yeniden çizmeniz gerekiyor ama öyle değil mi?
Yüklediğiniz görevi yerine getirdikten sonra evet...
Açık bir şekilde belirttim nasıl bir görev yüklediğimi...
Örnek; Ihtiyacım olan para 20.000 Tl ise parça parça 20.000 olana kadar devam edicek...
Toplu şekilde 20.000 ulaştığinda görevini tamamlayacak...

Merhabalar arkadaşlar :)... Absoluta ya paylaşım için teşekkürlerimi sunuyor... Ve merak ediyorum deneyen arkadaşlar neler yaşadı hayatlarında ne değişti... Çok özel değilse deneyimlerini aktarabilirler mi? Teşekkürler şimdiden :)

Geri