Hiçbir Şey Yapamıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Fehu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet alkolün frekansı ve bilinç seviyesini düşürdüğü söyleniyor. Ben sigara kullanmam ama şarabı çok seven biriyim . Doğru miktarda içtiğimde güzel bir sakinlik verdiğini düşünüyorum. Ama abartinca evet spirituel anlamda da gerçek anlamda da bilinç seviyesini düşürüyor. Kendimiz için doğru olana odaklanmaliyiz belki de
Alkol ve madde kullanmak aurayı zayıflatır, negatif varlıklara kolay hedef olunur. Ama tabi onların da alıcısı var sadece varlıklarla görüşmek farklı deneyimler yaşamak için madde kullananlar bile var.
Önemli olan sakinlik ve denge aslında. Ben de severim şarabı eğer rahatlayıp odaklanmama faydası olacaksa içerim :)

Alkol ve madde kullanmak aurayı zayıflatır, negatif varlıklara kolay hedef olunur. Ama tabi onların da alıcısı var sadece varlıklarla görüşmek farklı deneyimler yaşamak için madde kullananlar bile var.
Önemli olan sakinlik ve denge aslında. Ben de severim şarabı eğer rahatlayıp odaklanmama faydası olacaksa içerim :)
o farklı madde kullananlara gelen varlıklar pek hayırlı varlıklar olmuyor maalesef evrende sadece pozitif varlıklar yok negatif varlıklarda var. Bu tür madde(sigara, Alkol, Uyuşturucu gibi ) kullananlar negatif varlıklara davet açıyor

o farklı madde kullananlara gelen varlıklar pek hayırlı varlıklar olmuyor maalesef evrende sadece pozitif varlıklar yok negatif varlıklarda var. Bu tür madde(sigara, Alkol, Uyuşturucu gibi ) kullananlar negatif varlıklara davet açıyor
Peki alkol aldıktan sonra ertesi gün iyi hissetmek neden olabilir.. negatif varlıkların verdiği sahte bir mutluluk hissi olabilir mi içmeye devam etmemiz için.
Madde kullananlara sadece negatiflerin geldiğini düşünüyorum.
Ama tabi bunları kullanmasan da gelebiliyorlar gelmek için bahane arıyorlar. Bazı meditasyonlar da onlara kapı açıyor.

Lütfen bul beni diye ağlayacağım en sonunda :d
Denendi ve sonuçsuz kalındı😅

Yolu aramak, aslında zaten yolda olduğumuzu unutmamıza sebep oluyor. Gerçekten dinginliği elde ettiğinizde hiç ummadığınız şekilde rehberler bulacaksınız; bazen rüyada, bazen meditasyonda, bazen gerçek hayatta.

Peki alkol aldıktan sonra ertesi gün iyi hissetmek neden olabilir.. negatif varlıkların verdiği sahte bir mutluluk hissi olabilir mi içmeye devam etmemiz için.
Madde kullananlara sadece negatiflerin geldiğini düşünüyorum.
Ama tabi bunları kullanmasan da gelebiliyorlar gelmek için bahane arıyorlar. Bazı meditasyonlar da onlara kapı açıyor.
Pozitif varlıklar pozitif şeylerden ( iyi düşünmek, sakinlik, şeffaflık, Temizlik, Besin değeri olan vücuda yararlı besinler gibi ) bu tür şeyler insan frekansını yükselten şeyler yüksek frekansa yüksek frekanslı varlıklar gelir. Negatif varlıklar zaten kişiye saldırmak kişinin frekansını düşürmeye çalışır öyle saldırır. Sigara, Alkol, yasaklı madde, temiz olmamak, Besin değeri olmayan şeyler tüketmek gibi şeylerde frekansı düşürür ve negatif varlıklara açık hale gelirsin. yani kısaca Ruhsal gelişim kadar Bedensel zihinsel korunmakta önemli alkol bilinci devre dışı bırakıyor

Pozitif varlıklar pozitif şeylerden ( iyi düşünmek, sakinlik, şeffaflık, Temizlik, Besin değeri olan vücuda yararlı besinler gibi ) bu tür şeyler insan frekansını yükselten şeyler yüksek frekansa yüksek frekanslı varlıklar gelir. Negatif varlıklar zaten kişiye saldırmak kişinin frekansını düşürmeye çalışır öyle saldırır. Sigara, Alkol, yasaklı madde, temiz olmamak, Besin değeri olmayan şeyler tüketmek gibi şeylerde frekansı düşürür ve negatif varlıklara açık hale gelirsin. yani kısaca Ruhsal gelişim kadar Bedensel zihinsel korunmakta önemli alkol bilinci devre dışı bırakıyor
Negatif varlıklar insanlar gönderdiği için de gelebiliyor. Mesela enerji vampirleri çeşitli yöntemlerle kurbanın direncini kırıp enerjisini çalıyorlar bunu bile isteye yapanlar özellikle.. hem varlıkları hem kendileri bu şekilde besleniyor.
Hatta korku filminin bu kadar revaçta olmasının nedeni de buymuş negatifleri beslemek.

Negatif varlıklar insanlar gönderdiği için de gelebiliyor. Mesela enerji vampirleri çeşitli yöntemlerle kurbanın direncini kırıp enerjisini çalıyorlar bunu bile isteye yapanlar özellikle.. hem varlıkları hem kendileri bu şekilde besleniyor.
Hatta korku filminin bu kadar revaçta olmasının nedeni de buymuş negatifleri beslemek.
evet haklısınız. Benim anlatmaya çalıştığım şey madde kullanımı alkol sigara gibi şeyler negatif varlıklara daha açık yapıyor onu anlatmaya çalıştım. Tabi ki Büyü tarzı şeylerle de ne kadar temiz pozitif yaşasak da negatif varlıkların saldırıları ile karşı karşıya kalabiliyoruz. Korku filmlerinde ritüel, varlık çağırma ve kabile ismi verme gibi şeyler olduğu için negatif varlıkları istemeden de olsa çağrılabiliyor ve korku filmlerinde hep negatif varlıklar işleniyor

Daha önceleri hep vegan diyet yapın, kuru ekmek yiyin diye okuduyduk. Onlar niye öyle dediler, beyin hücrelerimiz ölsün de halüsinasyon görelim diye mi?

Bir sürü öğreti var hangisi yanlış hangisi doğru bilgim yok. İnanç meselesi beni aşar ben kendi yorumumu söyledim
Peki ne tür beslenme programı daha etkili olur psişik güçleri geliştirme çalışmaları yaparken, hangi gıdaların bizim açılım yaşamıza daha fazla katkısı olur? Mesela sarımsağın gece uykusunda korkutulmaya karşı koruyucu olduğunu fark ettim :)

Peki ne tür beslenme programı daha etkili olur psişik güçleri geliştirme çalışmaları yaparken, hangi gıdaların bizim açılım yaşamıza daha fazla katkısı olur? Mesela sarımsağın gece uykusunda korkutulmaya karşı koruyucu olduğunu fark ettim :)
Zihninizi ve vücudunuzu rahatlatacak şeyler tüketmek daha iyi. İnsanın kendi vücudunu tanımasıda büyük etken bazı gıdalar bazı kişileri rahatlatırken bazı kişilerde rahatsızlık verebiliyor alerji gibi

Dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu için özel bir psikiyatride test yaptırın. Karar verememe, odaklanamama, işi yapmaya başlatacak itici arzu eksikliği, algı bulanıklığı vb. bunların hepsi adhd de var. Şarabı sevmenizin sebebi de dopamin. Demir eksikliği, d vit eksikliği de tetikler her şeyi. Siz muhakkak bunlara baktırın. İnşallah değilsinizdir orası ayrı bir durum.

Geri