Sdbr bu vefk herkese işleyecek, ama kim için herkese işleyecek? Senin içinse senin için uygun olan zamanı bekle, misal benim uygun vaktim 3 hafta sona ve vefk yazmanın belirli bir sırası var sen biliyorsundur heralde, birde senin elementine göre düzenleme olabilir onu bilemiyorum bilen birisi açıklar. Benim merak ettiğim şey maalesef bir türlü balmumu bulamadım normal mumla olur mu sarma işi.
1972 yılında Diyanet işleri başkanlıgının aldıgı karar ile sadeleştirilmekten daha öteye gidildigi için...Bu havas kitaplarındaki uygulamaların bir çogu işe yaramıyor. Neden acaba?
Pazartesi Salı yada Perşembe günleri ay yükselişte oldugu dönemler..sayın kontejyan,
bu vefk'i ne zaman uygulamam gerek lütfen yardım edin
Pazartesi Salı yada Perşembe günleri ay yükselişte oldugu dönemler..
Evet ancak bu günlerde ay batışta degil yükselişte olacak öyle bir haftayı seçin..yani pazartesi-salı-perşembe günlerinden birinde yapmalıyım...
doğru mu anladım?
Bunu yaptıktan sonra yanımızda taşımasak evde bir yere koysak olurmu?Kışın kazakların içinde belli olmaz o zaman taşınabilir ama yazın belli olur.
Yazın da taşınabilir. Yüzme ve bu gibi durumların haricinde cüzdanınıza koyun. Çok basit bunlara çare bulmak. Yeter ki yakınınızda olsun taşıyamayacağınız durumlarda...Rica etsem bu soruma da bir cevap verebilirmisiniz Kontejyan?Yapmayı düşünüyorum
Öyle bir yazmışsınız bir an kazı kazandan piyangodan felan bahsettiginizi düşündüm TUTTURAN VAR MI ACABA? Evet majikal işlemden olumlu sonuç alan birçok insan var ancak aleni şekilde ben yaptım başarılı sonuç aldım diye yazmazlar zira onlar biliyorlar ki majiden sonuç aldıklarında bunu yazarlarsa bir sonra ki işlemlerinde hiçbir sonuç alamayacakları gibi o sonuç aldıkları işlemde bir anda negatif etkiye bürünecektir..dikatimi çeken kimse bunları denediğinden veya tuttuğundan bahsetmiyor. tutturan var mı acaba