herşeyi iyi etkilemek için vefk

muhammed isminin vefki sizin herşeyi iyi olarak etkilemeniz için hazırlana bilir, koruma ve büyü bozma özellği vardır. düşman ları dize getirir. yapımı kolay ve çok etkilidir. zikire gerek yoktur istenirse yapılabilir tabiki safran ve gül suyu ile mürekkep hazırlayın temiz bir kağıda vefki çizin sonra katlayın ve bal mumu ile kaplayın bir kumaşla dikin yada deriyle

muhammed isminin 4'lü vefki

balmumunu eritsonra katladığınvefki balmumuna sok çıkar o kadar bastı da iyi bilen biri anlatıversin :)

Bast yaymak demektir, ismin harflerini tek tek yazmak, harfleri adları ile yazmak ya da harflerin değerlerini yazıyla yaymak demektir. Arapça harfleri bilmeden bunu nasıl yaparsın hiç bilemiyorum zor bence.

vefkin üzerine dua olarak salavatlar okuyabilirsiniz.
ama tavsiyem vefki çizmek için kalemi kağıda her değirip elinizi kaldırdığınız an bir salavat getirin
ve her harfi yazarken bir salavat getirin

Şİmdi ben bu vefki direkt kopyalayarak kullanabiliyor muyum yoksa önce bast mı etmem gerekiyor?

ben arapca bılmıyorm ama bu harfelerı yazabılırm yanlız bır noksanlık olmaz deılmı hıc bılmeyen bı ınsanda bunu yapabılırmı ı mesala bıde yapan kişi onu üstünde tasıycak devamlı herseyı etklıemk ıcın demıssın bıradaha acarsanız sevınırm:rolleyes:

Sanki rastgele yazılırsa etkisi olmaz herhalde. O kutuların içine yazılırken bile bir sıraya göre yazılıyor diye biliyorum, sanırım bir de uygun bir gün ve saat te yazılmalı.

Sanki rastgele yazılırsa etkisi olmaz herhalde. O kutuların içine yazılırken bile bir sıraya göre yazılıyor diye biliyorum, sanırım bir de uygun bir gün ve saat te yazılmalı.

Aynen öyle yapacağın kişinin hangi burca mensub olduğuna göre vefkin elementi belirlenir ve yazılış sırası ona göredir ayrıca yine aynı şekilde gezegen konumları,birbirlerine olan açıları, vefkin bir kadına mı yoksa erkeğe mi yapılacağına göre gün ve saat heseplamaları yapılır,bazen günlerce haftalarca doğru zaman beklenir, özel tütsüsü yakılır vs vs vs bu forumda 3 sayfa şey okuyup yapılabilecek bir şey değil malesef :( Ha doğuştan gelen bir enerjiniz varsa herşeyi yerli yerine oturtmanıza gerek yok tabiiki ama o da milyonda bir gelen bir yetenek...

Simdi benim burada anlamadiğim bu hazir bir vefk ve ben bunu alip bakarak yazarsam ve kendi üzerimde taşırsam bunun faydasını görebilecekmiyim ? görürmüyüm

Simdi benim burada anlamadiğim bu hazir bir vefk ve ben bunu alip bakarak yazarsam ve kendi üzerimde taşırsam bunun faydasını görebilecekmiyim ? görürmüyüm

Daha öncede belirttiğim gibi usulüne uygun şekilde yaparsan ve inanarak taşırsan faydasını muhakkak görürsün...Forumda vefk yazmak ile ilgili açıklamalı konulr mevcut bir bak istersen, daha sonra aklına takılanları sorabilirsin...

açıklaman için tşk ederim boşuna demiyorum.. 10 teşebbüs 1 başarı.. 0 teşebbüs 0 başarı .. denemekte yarar var..

Geri