@Ori , @Retro, @Rhea, @Elnora_alila ve @Albella hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. yorumlarınızı dikkate alarak rüyamı anlatmamaya karar verdim.Çocukken gördüğüm kısa ama özel olduğunu düşündüğüm bir rüya var. Rüya yorumlama konusunda bilgi sahibi olmadığım için ne anlama geldiğini merak ediyorum. Merak ettiğim bir başka şey de özel olduğunu düşündüğümüz rüyaların anlatılmasının ilerleyen zamanlarda yaşayacağımız deneyimleri etkileyip etkilemeyeceği yönünde düşüncelerinizi bekliyorum. Duruma göre bu konu altına rüyamı yazıp yazmamaya karar vereceğim.
Benim güvendiğim biri demişti ki rüyanı iyi güvendiğin ve hayra yoracak insanlara anlat herkese anlatma neye cevrilirse hayatını etkileyebilir demişti o yüzden dedim anlatma diye@Ori , @Retro, @Rhea, @Elnora_alila ve @Albella hepinize değerli yorumlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. yorumlarınızı dikkate alarak rüyamı anlatmamaya karar verdim.
Umarım bir gün beşinci boyuttan Salih'e ya da Hızır dedeye denk gelirim de rüyamı yorumlatma şansım olur.
Doğrudur. Ben de dediğin gibi birini bulana kadar anlatmama kararı aldım, umarım bir gün bulurum.Benim güvendiğim biri demişti ki rüyanı iyi güvendiğin ve hayra yoracak insanlara anlat herkese anlatma neye cevrilirse hayatını etkileyebilir demişti o yüzden dedim anlatma diye
Ben de çok değişik rüyalar görüyorum ama artık güvenecek biri yok o yüzden anlatmamayı tercih ediyorum , umarım bulursunDoğrudur. Ben de dediğin gibi birini bulana kadar anlatmama kararı aldım, umarım bir gün bulurum.
Sen de genel bir güvensizlik mi var yoksa forumla alakalı bir durum mu ?Ben de çok değişik rüyalar görüyorum ama artık güvenecek biri yok o yüzden anlatmamayı tercih ediyorum , umarım bulursun
Hayat ile ilgili ise insanların yüzlerini kolay görür oluyorsun bi zamandan sonra,forumu çok takmıyorum fikirlerim şimdi tartışma yaratır) gerçekler acıtıyor bazı insanlarıSen de genel bir güvensizlik mi var yoksa forumla alakalı bir durum mu ?
Anlıyorum, bu hayat insanı döve döve gerçekleri gösterir. Forumla ilgili kısmı bilemiyorum orası senin kendi fikrindir saygı duyarım.Hayat ile ilgili ise insanların yüzlerini kolay görür oluyorsun bi zamandan sonra,forumu çok takmıyorum fikirlerim şimdi tartışma yaratır) gerçekler acıtıyor bazı insanları
İnsanin agzina bile sicar , senin istedigin seylerle seni sınar senin sevmedigin türde insanları başına toplar hayallerini ters köşe yapar ,tekmeyi koyar.Anlıyorum, bu hayat insanı döve döve gerçekleri gösterir. Forumla ilgili kısmı bilemiyorum orası senin kendi fikrindir saygı duyarım.
Çocukken gördüğüm kısa ama özel olduğunu düşündüğüm bir rüya var. Rüya yorumlama konusunda bilgi sahibi olmadığım için ne anlama geldiğini merak ediyorum. Merak ettiğim bir başka şey de özel olduğunu düşündüğümüz rüyaların anlatılmasının ilerleyen zamanlarda yaşayacağımız deneyimleri etkileyip etkilemeyeceği yönünde düşüncelerinizi bekliyorum. Duruma göre bu konu altına rüyamı yazıp yazmamaya karar vereceğim.
Rüya, önemli olduğu düşünülüyorsa görene has bir mesajdır. Ne kadar gizliliğine önem verilirse, mesaja gösterilmiş saygı da o kadar olur; cevabı kesin gelir. ..Çocukken gördüğüm kısa ama özel olduğunu düşündüğüm bir rüya var. Rüya yorumlama konusunda bilgi sahibi olmadığım için ne anlama geldiğini merak ediyorum. Merak ettiğim bir başka şey de özel olduğunu düşündüğümüz rüyaların anlatılmasının ilerleyen zamanlarda yaşayacağımız deneyimleri etkileyip etkilemeyeceği yönünde düşüncelerinizi bekliyorum. Duruma göre bu konu altına rüyamı yazıp yazmamaya karar vereceğim.
Daha önce yakınım diyebileceğim bir iki kişiye anlatmıştım ama daha fazla kişiye anlatmama kararı aldım. Dediğiniz gibi zamanı gelince cevabı beni bulacaktır. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.Rüya, önemli olduğu düşünülüyorsa görene has bir mesajdır. Ne kadar gizliliğine önem verilirse, mesaja gösterilmiş saygı da o kadar olur; cevabı kesin gelir. ..
belki size ait bir incidir o!
....ka atmayın derim, yine siz bilirsiniz.
Rüya çözücüler var ve bunlar aynı zamanda isim harflerinizin hesabını çıkarıyorlar. Bazı harflerin rakam (gematria) ve isim karşılığı vardır ama ülkemizde yoktur bu insanlar.
Hiç anlatmayın derim, bir başkasının içinden geçirdiği bir yorumu bile, mesajın enerjisini düşürür. Çıkınızda dursun ve unutmayın. Ben rüyaları ve görüleri daima not alırım.Daha önce yakınım diyebileceğim bir iki kişiye anlatmıştım ama daha fazla kişiye anlatmama kararı aldım. Dediğiniz gibi zamanı gelince cevabı beni bulacaktır. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Tavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkür ediyorum.Hiç anlatmayın derim, bir başkasının içinden geçirdiği bir yorumu bile, mesajın enerjisini düşürür. Çıkınızda dursun ve unutmayın. Ben rüyaları ve görüleri daima not alırım.
Hayırlı olması dileğiyle..
Ergenliğimde gördüğüm çok kısa bir rüya( bir kısmını unutmuş olabilirim) anlatsam bazı insanlar bunda ne var bile diyebilir. Bekleyeceğim şimdilik şuan anlayamıyor olmam gelecekte anlayamayacağım anlamına gelmez.Ben kendim yorumlayamadim rüyayı anlatıyorum. Bazen yorumlayabildigim, ama çok önemli buldum rüyayı de anlatırım. Belki birşey atlamışım. Tanıdığım olan üstü rüya yorumcusu var.
Rüya mevcut durumunu gösteriyorsa, değişecek birşey yok zaten. Gelecekle alakalı rüyalar görmüyorum.
Rica ederim, zaten sizde buna karar vermiş görünüyordunuzTavsiyenizi dikkate alacağım, teşekkür ediyorum.
Anlatın demedim. Kendimden bahsettim. Hem anatirsaniz ben yorumlamak zorunda kalırım. Beceremezsem?Ergenliğimde gördüğüm çok kısa bir rüya( bir kısmını unutmuş olabilirim) anlatsam bazı insanlar bunda ne var bile diyebilir. Bekleyeceğim şimdilik şuan anlayamıyor olmam gelecekte anlayamayacağım anlamına gelmez.
Zorunda kalırım derken? Birisi size rüya anlattığında yorumlamak zorunda mısınız, hahah öyleyse fena rüyasını merak eden sizi etkiletleyip yazar ben de dahil bunu öğrendiğim iyi olduAnlatın demedim. Kendimden bahsettim. Hem anatirsaniz ben yorumlamak zorunda kalırım. Beceremezsem?
Bence sende iyi yorumlarsın, güzel sezgilerin var. Senide etkilemek gerekir yazmadan duramazsınZorunda kalırım derken? Birisi size rüya anlattığında yorumlamak zorunda mısınız, hahah öyleyse fena rüyasını merak eden sizi etkiletleyip yazar ben de dahil bunu öğrendiğim iyi oldu