Her Konuda İngilizce Güzel Sözler Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cathrine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
''Courage is the most important of all the virtues because without courage,you can't practise any other virtue consinstently.''

Maya Angelou

''Cesaret tüm erdemlerin en önemlisidir;çünkü cesaret olmadan,başka hiçbir erdemi tutarlı bir şekilde uygulayamazsınız.''

''No matter how much suffering you went through,you never wanted to let go of those memories.''

Haruki Murakami

''Ne kadar acı ekmiş olursan ol,o anıları asla bırakmak istemezsin.''

''Happiness is when what you think,what you say,and what you do are in harmony.''

Mahatma Gandhi

''Mutluluk,düşündüğünüz,söylediğiniz ve yaptığınız şeylerin uyum içinde olmasıdır.''

''They say a person need just three things to be truly happy in this world:someone to love,something to do,and something to hope for.''

Tom Bodett

''Bu dünyada gerçekten mutlu olmak için bir insanın sadece üç şeye ihtiyacı olduğunu söylerler:seveceği biri,yapacağı bir şey ve umut edeceği bir şey.''

Daha önce bahsetmiştim,alıntılarla inggilizce kelime bilgimizi geliştirmeyi ve bu yolla kalıcı olmasını sağlamak istiyorum...Arkadaşlar ara sıra buraya gelip yazarsanız hem eğlenir hem öğreniriz...Ben başlatıyorum....

''Be the change that you wish to the in the World''

Mahatma Gandhi

''Dünyada görmek istediğiniz değişimin kendisi olun.''
"אין דבר העומד בפני הרצון"
Nothing can stand against desire

A demonic spirit's favorite activity is making a person feel religious without an understanding of the Word of God." ~ Max D. Younce

Şeytani bir ruhun en sevdiği aktivite, Tanrı Sözü'nü anlamadan bir insanı dindar hissettirmektir." ~ Max D. Younce

People have long sought the aid of non-physical beings; the biblical king Solomon in particular had a reputation since ancient times for commanding demons. There are many texts purporting to reveal Solomon's methods, but most are extremely complicated and difficult.

İnsanlar uzun zamandır fiziksel olmayan varlıkların yardımını aradılar; özellikle İncil'deki kral Süleyman, antik çağlardan beri iblisleri yönetmekle ün salmıştı. Süleyman'ın yöntemlerini ifşa ettiğini iddia eden birçok metin var, ancak çoğu son derece karmaşık ve zordur.

Magic spells are often inserted into the lyrics of songs, especially from popular or mainstream artists.

Büyüler, özellikle popüler veya ana akım sanatçıların şarkı sözlerine sıklıkla eklenir.

''Life is like butter--wenn things cool down it can be reshaped.''

Alan Scheinwald

''Hayat tereyağı gibidir--herşey soğuduğunda yeniden şekillendirilebilir.''

''Be a lamp,or a lifeboat,or a ladder.Help someone's soul heal. Walk out of your house like a shepherd.''

Rumi

''Bir lamba,bir cankurtaran botu veya bir merdiven ol.Birinin ruhunun iyileşmesine yardım et.Evinden bir çoban gibi çık.''

Vay arkadaş şu ingilizce dersinde hocadan az azar işitmedim. Arada bir kulağımı çekerdi (:

''Love is an inspiration.It moves you.It motivates you.It keeps you going.''

Dee Dee Artner

''Aşk bir ilhamdır.Sizi harekete geçirir.Sizi motive eder.Devam etmenizi sağlar.''

''To stuck in the comfort zone is to never find out what you are capable of.''

Vitali Zverev

''Konfor alanına sıkışıp kalmak,neyi başarabileceğinizi asla öğrenememek demektir.''

''Here is no one told me about grief:you inhabit it like a skin.Everywhere you go,you wear grief under your clothes.Everything you see,you see trough it,like a film.''

Margaret Renkl

''Kimsenin bana keder hakkında söylemediği şey şu:Onu bir deri gibi yaşarsınız.Gittiğiniz her yerde,kıyafetlerinizin altında keder taşırsınız.Gördüğünüz her şeyi bir film gibi,onun içinden görürsünüz.''

''A quiet conscience makes one strong!''

Anne Frank/Genç Bir Kızın Günlüğü

''Sakin bir vicdan insanı gülü kılar.''

Geri