Her Konuda İngilizce Güzel Sözler Paylaşımı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cathrine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cathrine

Kayıtlı Üye
Daha önce bahsetmiştim,alıntılarla inggilizce kelime bilgimizi geliştirmeyi ve bu yolla kalıcı olmasını sağlamak istiyorum...Arkadaşlar ara sıra buraya gelip yazarsanız hem eğlenir hem öğreniriz...Ben başlatıyorum....

''Be the change that you wish to the in the World''

Mahatma Gandhi

''Dünyada görmek istediğiniz değişimin kendisi olun.''

Yazarken klavye hatası oldu ,düzeltemedim..''İnggilizce''değil İngilizce yazacaktım...Yanlış yazdığımda nasıl düzeltebileceğimi bilmiyorum,bazen aceleyle yanlış yazabiliyoruz...Eskiden yapabiliyordum,şimdi olmuyor..Bilen birisi yanıtlayabilir mi?

''It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.''

Andre Gide/Autumn Leaves

''Olduğunuz şey için nefret edilmek,olmadığınız şey için sevilmekten daha iyidir.''

Andre Gide /Sonbahar Yaprakları

Daha önce bahsetmiştim,alıntılarla inggilizce kelime bilgimizi geliştirmeyi ve bu yolla kalıcı olmasını sağlamak istiyorum...Arkadaşlar ara sıra buraya gelip yazarsanız hem eğlenir hem öğreniriz...Ben başlatıyorum....

''Be the change that you wish to the in the World''

Mahatma Gandhi

''Dünyada görmek istediğiniz değişimin kendisi olun.''
“The hardest choices require the strongest wills.”
(En güçlü kararları en güçlü iradeler verir.)

''Don't be pushed around by the fears in your mind.Be led by the dreams in your heart.''

Roy T.Benett /The Light in the Heart

''Zihninizdeki korkular tarafından sürüklenmeyin.Kalbinizdeki hayaller tarafından yönlendirilin.''

Roy T.Benett/Kalpteki Işık

We used to look up in the sky and wonder at our place in the stars. Now we just look down and worry about our place in the dirt.

Eskiden gökyüzüne bakar ve yıldızlardaki yerimizi merak ederdik. Şimdi sadece yere bakıyor ve toprağın içindeki yerimizi düşünüyoruz.

Yıldızlararası

''There is nothing in the world so irresistibly contagious as laughter and good humor.''

Charles Dickens/A Christmas Carol

''Dünyada kahkaha ve iyi mizah kadar karşı konulamaz derecede bulaşıcı hiçbir şey yoktur.''

Charles Dickens/Bir Noel Şarkısı

''All the world is made of faith,and trust ,and pixie dust''

J.M.Barrie,Peter Pan

''Bütün dünya inançtan,güvenden ve peri tozundan yapılmıştır.'

''All you need is love.But a littli chocolate now and then doesn't hurt.''

Charles M.Shulz

''İhtiyacınız olan tek şey sevgidir.Ama arada sırada biraz çikolata da fena olmaz.''

It’s simple. When our energies are healthy and balanced, we feel stronger, happier and better able to handle whatever is happening in our lives.

Geri