sıradan bir insan olarak bende büyüler yaptım ama büyülerim tutmadı. tutana da birebir tanık olmadım fakat kimileri ben yaptım oldu diyebiliyor. ne kadar doğrudur bu bilemem. ama şunu söyleyebilirim varlıktan yardım alarak yapacağınız bir uygulama ise önce sizi koruyacak bir koruma yapın. sakın ama sakın korumasız yapmayın. unutmayın bunu. ben unuttum varlığı tam net görmesemde kendini görsel olarak hissettirdi bana. uykularımmda bile rahat vermedi

ondan korktuğumu bildiği için midir bilmem ufak tefek hissettirdi kendini bana. ya da tamamen psikolojikti bunlar bilemiyorum.
varlığı olanların ise öyle büyüsel şeylerle uğraşcaklarına inanmıyorum onları insanlar korkmasın diye büyüsel şeyleri gösterip büyü adı verdiklerini düşünüyorum. varlığına emir versin aynı gün içinde istediğinizi karşı tarafa yaptırır

etkisini nasıl uzun süreçli tutar bilemem de. ama onu da başarır. inanılmaz büyüleci şeyler bu varlıklar

baya baya güçlüler etkilenmemek elde değil.
yaptığım büyüler tutmadı ama yaratıcıya bana ne yaptıysa bende ona yaşatayım dedim ve anında oldu bana yaşadıklarının bazılarını şuana kadar bende ona yaşattım o bile anladı yaratıcının sopa yok ki gökten indirsini

beddua değildi benimkisi. bedduada sevmem. ama aynı duyguları kendim birebir yaşatmak istedim ona da. Allah'tan isteyin haklı olan seveni Allah cevapsız bırakmıyor. Haşa kimseyi Allah diğerini üzsün paramparça etsin diye yaratmıyor. kapı gibi Allah var arkanızda ona güvenin. Hayırsız diye size nasip etmiyorsa gün gelir ona şükredersiniz. Bana hak ettiğim aşkı versin ya da vermesin. yaratıcı benimle olsun beni korusun sevdiği kul olayım onun kapıları bana açık olsun yeter bana. yaratıcıdan başka da kimse bizi güzel sevemez

kısacası sizi sevmeyenlerle vaktinizi harcamayın. değmez büyüye onlar. değen insan son nefesinize kadar sizinle hiçbir şey yapmasanızda kalır

kimselerin karşısına onu sevmeyecek sevginizi kulllanacak kullar çıkarmasın rabbim.
kendi tercihiniz sizin hayatınız umarım ne mutlu ne iyi ne hayırlısı ise onu yaparsınız.