Bu anlattıklarını eğer araştırırsan bazı insanların da yapabildiğini görebilirsin.Genel anlamda hayvan içgüdülerinin ve algılarının bizden daha net olduğunu göz önünde bulundurursak evet hayvanların -bize göre- görünmeyenleri gördüğü,duyduğu ve hissettiği doğrudur (=Hayvanların bu özelliğinin olduğunu hep söylerler. Öteki varlıkları görürlermiş. Hatta mezarlıklardaki azap seslerini de işittiklerini söylerler. Bu konuyla alakalı bilgisi olan var mı acaba? Bir de örneğin evinizde kediniz ya da köpeğiniz varsa belki tanık olmuşsunuzdur, sanki biriyle oynuyormuş gibi hareketler yaparlar arada sırada. Benim kedim tanık oldum bir kaç kez, odanın içinde resmen biriyle oyun oynuyordu. Ama bu sinek böcek falan değil o kadarını anlarım Böyle bir tecrübesi olan var mı?
Doğrudur. Köpekler koruma iç güdüsü ile saldırgan davranışlarda bulunur. Hatta kovaladıkları da olur.Evet anlatılan olay vardır ancak her bölgede bu farklı yorumlanır, örnegin bazı bölgelerde ezan okudugu zaman köpek ulursa bu köpegi kafir ilan ederler (sanki köpek din sorumlusu gibi) ezan okuyan müezzininle dalga geçiyor sanırlar, bazı bölgelerde zikrediyor diye köpegi nerdeyse alim ilan ederler ( bizim köpek her vakit ezan okuyor diye) bazı bölgelerde ise dediginiz gibi cin kovaladı vs derler.. aslında bunların hepsi dedikodu ve batıldır ancak, köpekler cinni görür ve sahibi oldugu evi korumak için kovalarlar.
Aslında bilinenin aksine bunu en iyi hisseden eşek ve horozlardır..Hayvanların doğasında var bunlar , en fazla kediler hissedebiliyor sanırım .