Hayatı Nasıl Yaşıyorsunuz?

Bir şeyler yazıyorum geri siliyorum vs vs derken, bilmiyorum ya Allah sonumu hayır etsin.

Bu yazdığınızı silmemişsiniz:) Ama ne için yazdığınızı, konuyla alakasını da anlayamadım doğrusu.
Konuyla alakalı fikriniz, sorularınız, sorunlarınız varsa yazın ki hem biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım, hem de siz bu dertten (ki anlaşılan yazmak istedikleriniz size dert olmuş) kurtulun:)

Bu yazdığınızı silmemişsiniz:) Ama ne için yazdığınızı, konuyla alakasını da anlayamadım doğrusu.
Konuyla alakalı fikriniz, sorularınız, sorunlarınız varsa yazın ki hem biz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım, hem de siz bu dertten (ki anlaşılan yazmak istedikleriniz size dert olmuş) kurtulun:)

Hayatı nasıl yaşadığım ile ilgili ama yazmak istediklerimi yazmaya başladığımda, neresinden başlarsam başlayayım ortasından başlıyorum ve hep bir öncesine dayanıyor. Baktım zararlı çıkacağım, vazgeçtim yazmaktan :) İnsan kendine yalan söyleyemez ama en azından söylemediğinde, içten içe bilse bile bir süre sizi idare ediyor. Nereye kadar idare eder bilmiyorum ama günü kurtardığı kesin. O yüzden Allah sonumu hayır etsin diyorum.

Anlaşılan uzun hikaye:) Ama geçmişi unutun gitsin, sadece size faydası olan, ders çıkarttığınız noktaları anımsayın ki bir daha aynı olaylar başınıza gelmesin. Geçmişe takılıp kalırsak şu anımız gelecekte kara delik olarak kalır, anımızı yitiririz. Geçmişte ki hatalarımız bizi biz yapar, olgunlaşmamızı sağlar.
Başkalarının size yaptıkları için ise Murphy kanunları geçerli; "Deneyim yenilen kazıkların bileşkesidir." :D

Geri