...WiccaN...
Kayıtlı Üye
cevabınız için teşekkürler ama yanlış bir şey söylemek ya da konuyu değiştirmek istememiştim 
neyse çalışma çok güzel en kısa zamanda deneyeceğim

neyse çalışma çok güzel en kısa zamanda deneyeceğim
Forumda daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. (ben burada yeniyim) Ama adaçayı tütsüsü çok faydalı. Bunu belirtmek isterim. Dayanıklı bir kabın içine 1 dal adaçayı koyun ve yakın, bütünüyle tutuşsun.. Daha sonra hemen söndürün. Çok yoğun bir duman çıkacaktır. Bütün evinizi dolaşarak dumanın yayılmasını sağlayın. Negatif enerji kalmaz.Arındırıcı tütsülerle yapılır ... Tabi ki burda yaratıcılık çok önemli![]()
isterseniz evi süpürüyormuşsunuz gibi dumanla temizleyin , isterseniz ışıkla bunu yapın ...girdap olur , şelale olur ya da farklı yöntemlerle ... Orda o "haffiflik ortamı " yaratabilmeniz için , negatiflerden tamamen temizlendiğine emin olmalısınız..ki bunu hissetmeniz gerek o anda
Forumda daha önce konusu geçti mi bilmiyorum. (ben burada yeniyim) Ama adaçayı tütsüsü çok faydalı. Bunu belirtmek isterim. Dayanıklı bir kabın içine 1 dal adaçayı koyun ve yakın, bütünüyle tutuşsun.. Daha sonra hemen söndürün. Çok yoğun bir duman çıkacaktır. Bütün evinizi dolaşarak dumanın yayılmasını sağlayın. Negatif enerji kalmaz.
çok zor durumdayım ben uçtum ama inemiyorum. yudum reklamlarındaki adamlar gibi dolanıyom etrafta lütfen yardım edingeçen bi cesaret bekkala gideyim diye çıktım, 110 kilo adam "insanoğlu kuş misali", yeminle çocuğun teki bağardı "anne bak fil uçuyor" diye, rezil oldum çok zor durumdayım, lütfen yardım.
çok zor durumdayım ben uçtum ama inemiyorum. yudum reklamlarındaki adamlar gibi dolanıyom etrafta lütfen yardım edingeçen bi cesaret bekkala gideyim diye çıktım, 110 kilo adam "insanoğlu kuş misali", yeminle çocuğun teki bağardı "anne bak fil uçuyor" diye, rezil oldum çok zor durumdayım, lütfen yardım.
Hemen indiriyorum seni. İndirip tavsiye veriyorum, hayat dışarıda, o aklının bulunduğu yerin üstüne oturduğun sandalyede değil. Kalk gez biraz evladım.çok zor durumdayım ben uçtum ama inemiyorum. yudum reklamlarındaki adamlar gibi dolanıyom etrafta lütfen yardım edingeçen bi cesaret bekkala gideyim diye çıktım, 110 kilo adam "insanoğlu kuş misali", yeminle çocuğun teki bağardı "anne bak fil uçuyor" diye, rezil oldum çok zor durumdayım, lütfen yardım.
Tütsüler için genelde buhurdanlıklar var onları kullanabilirsiniz, ayrıca tütsülük sadece o işe yaramalıdır, o amaçla alınmış olmalı ve sadece o iş için kullanılmalıdır.Voy acayip iyi cevap vermişsin ellerine sağlık. Benim size sorum olacak.
Adaçayı tütsüsünü yapmak için acaba şöyle bir yöntem uygulasak olur mu?
Yöntem=
Borcama adaçayı atıp yakıp bir süre bekledikten sonra södürüp kullanma.
Bu yöntem uygun mudur?
Konu çok güzel ama bir sorum daha olacak.
Mesela telefondan şelale,şiddetli su sesleri dinlemenin katkısı/yararı var mıdır?
Konuyu açan arkadaşımıza paylaşımından ddolayı teşekkür ediyorum.
Şimdiden cevaplarınız içşn teşekkürler.