Merhaba,
Izninizle bir sorum olacak.5-6 sene once cok zor zamanlar yasiyordum,surekli hastalik, zayiflama ve aile ici sorunlarla bogusuyordum.2 sene gitmedigim doktor kalmadi, hicbir sey bulamadilar.Bir gece ruyaydi sanirim bir ses isimin doktorluk degil ,hocalik oldugunu soyledi.Ben onemsemedim,bu konularda pek bilgimde yoktu.Ama ruyalarimda surekli beni ve kizimi pislik icine atmaya calisanlar oldugunu goruyordum.Ben surekli doktor doktor gezdim.Bir sure sonra ayni ses bu kez uyanikken kizginca " evladim sana soyluyorum senin isin hocalik dedi" Hic bilmedigim bir konu , yurtdisindayim, Turkiye de esimin kardesine actim konuyu,fala bakan birini buldular.Kizima goz koyan bir ailenin,benim onaylamayacagimi bildiklerinden beni ortadan kaldirmak icin buyu yaptigini,isimlerine ve oturduklari sokaga kadar tarif etti.Ama yardimci olamayacagini soyledi.Kizimin bize karsi tutumu degisti, bizden nefret eder hale geldi.Ne zaman kadinin kapisina konusmak icin gitsem dusup bayiliyordum.Sonuncusunda yalvarmaya gittim, yine dustum, hic unutmuyorum basimda dikilip benim evimin onu mezarin olacak dedi.O gun orada felc gecirdim, Allah a bin sukur atlattim.Allah a sigindim, gece gunduz dua ettim.Bir gece ruyamda bana yardim edecek hoca bana gosterildi.Ailem bir ay sonunda bu kisiye ulasti.Allah O ndan razi olsun.Uzun bir surecten sonra duzeldim.Benden hicbir talepte bulunmadi,hediye kabul etmedi.Sen Allah in sevgili bir kulusun,artik benimde manevi kizimsin dedi.Bu gecen donemde, baslangicindan itibaren 2 seneye yakin beyaz ve altin renkli bir isik topu hep sag omzumdaydi.Deli diyecekler diye kimseye soyleyemedim .Taki bir gece yatsi namazindan sonra asagi inerken esim gordu,yerinden firladi.Sukrettim bir kez daha deli olmadigima.Duzeldikten sonra isik topunuda goremez oldum.Cocuklugumdan beri altinci hissim kuvvetlidir, ruyalarimda hep cikar.Bu isik topu neydi, tekrar gorebilmek icin ne yapmam gerekiyor? Anlatamayacagim daha pek cok sey yasadim , bu ses arasira geliyor, gormuyorum sadece sag tarafimda sicacik, huzur veren varligini hissediyorum, konusunca kulagimla degil ,kafamin icinde duyuyorum.Kendi istedigi zaman geliyor, Ben hic cagirmiyorum. Korku yasamiyorum.