Rhea
Elit Üye
İyi bir bakımla çıkar sebebi ortaya, ona göre bir yol izlersiniz, büyü vb bir durum olabilir yani hiçbir insan bir anda böyle değişmez durdu durdu patladı belki de çok fazla birikmişlik vardı ama çocuğu için idare etmesi gerekirdi o durumda bile, sizi istemese de çocuğu isterdi. Bildiğim kadarıyla büyü durumunda böyle oluyor.. kişi çocuğuna bile düşman oluyor. Site sahibi bakım yapıyor mabetsanat.com sitesinden danışmanlık alabilirsiniz.Herkese merhaba, hamileyim ve toplamda 3 yıllık bir evliligim var (dı). Eşim bebekten sonra, 5. ayıma girince fıttırdı. Birden evi boşaltıp terk etti beni. 13 Ekimde evi terk etti ve ben bosanmak istemediğimi, en azindan doguma kadar istemedigimi, su halimle o surecle ugrasmak istemedigimi soyleyince de dusman gibi 8 Kasimda cekismeli dava acti. Ortada ciddi manada boşanmayı gerektirir bir şey yokken. Yani bu kadar merhametsiz, vicdansız oluşunu aklım almıyor. Beni geçtim, bebeğe karşı merhameti yok. Ki, başlarda böyle değildi. Beraber bebek için bebek arabası vs. bakıyorduk daha 2 ay öncesinde. Çok zor ve çaresiz durumdayım gerçekten.