Hatasını Anlaması İçin

Teşekkürler mary ve herkese merhabalar arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim.Sitemiz çok güzeel.Bunu hemen yapmam lazıımmm:hurray:

Akşamüstü yapacağım ne yazıkki.
Gece yapmam imkansız.
Bizimkilerin uykusu çok hafif, onlara yakalanacağım korkusundan saçma sapan şeyler söylersem bide? :D
Ayrıca çok teşekkürler Mary ^^

Merhaba,külleri dışarı mı savuracağız?bir de soyisim yazılacak mı yoksa sadece isim yeterli mi?Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler...

Merhaba,külleri dışarı mı savuracağız?bir de soyisim yazılacak mı yoksa sadece isim yeterli mi?Acil cevaplarsanız çok sevinirim.Teşekkürler...

ben şahsen soyadınıda kullanıyorum,ve küllerin dışarıya atılması şart değil evde havaya savurmanda kafi marry affına sığınarak yazdım.

Yaptım, tutmadı.
Ben umudu kestim kendimden, benden cadı olmak şöyle dursun benden bişey olmaz.
Birisinin yaptığı büyülerden bir tanesi bile mi tutmaz?
:(

Peki ilgili büyünün çalışması için gerekli olan tanrı yada varlığın ismi nerde ? Yazıda kişi yaptıklarından dolayı acı çekip pişman olsun ve bir kaç şiirsel seromoni mevcut. Sonuçta kendi bilincimizi daha çok ikna etmemiz için 3 bir ana güç olması lazım. Genel'de paganizm tanrıları bu 3'unsur çok iyi karşılar ama şu haliyle allah ... versin bile daha çok yoğun enerji barındırmaktadır...

Ben bir cadı ya da büyücü değilim.Siteye yeni üye oldum ve okuduklarımdan öğrendiğim, büyücü veya cadı olmayan birinin uygulama yapmasının sakıncalı olduğu ve işlemin tutmayacağı. Fakat bu uygulama sanki herkes tarafından yapilabilirmiş gibi bir izlenim bıraktı bende. Acaba bu uygulamayı yapmamın bir sakıncası olur mu?

Geri