hangi burç neden korkar...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan peril
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BAŞAK : Belaya bulaşma, hastalığa bulaşma, hastalığın bulaşması korkusu
Ay huyum kurusun öyleyim gerçekten....

KOVA : Yalnız kalma korkusu. Sıradanlaşma korkusu. yanlızlık deıl sıradanlasmak korkusu

Kesinlikle katılıyorum :)

Neyden korktuğumu bilmiyordum şimdi geçti:D :D
Çok konuşmamın nedenini duygusal olarak anlaşılamamama bağlıyorum.
Teşekkürler... Bende katılıyorum.

Ah bir temizleyebilsem bu korkuyu huzuru aramama gerek kalmayacak..
BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu.

Acaba güçsüz kalmaktan korktuğum için mi sürekli güçsüz oluyorum? Kaybedecek bir şeyim olmaması için mi güçten kaçıyorum?

OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu.

Bu düşünceden nefret etsemde başkası ne der diye çoğu şeyi yapmam :S

Arkadaşlar tebrik ederim, yaklaşık 15 dakikamı yorumlarınızdaki imla hatalarını düzeltmeye ayırdım. Hemen hemen her yorum düzeltildi dikkat ederseniz. Biliyorum eğlenceli bir konu, ama birçok yerde özellikle belirtildiği üzere güzel Türkçemiz'e gereken özeni lütfen gösterelim. Cümleye büyük harfle başlamamak yetişkin insanlar için ufak bir hata değildir. Bize ait olan bir şeyi biz korumazsak kimse bizim yerimize korumaz...

Lütfen daha fazla özen.

Sayın moderatörüm, izninizle bir şey sormak istiyorum. Hemen hemen her mesajı düzelttiğinizi söylemişsiniz fakat neden özellikle kendi mesajımı şikayet ettiğim halde bir soru işaretini koymaktan çekindiniz? Üstelik bir üstteki bir alttaki mesajlar düzeltilmişken...

Bende sizin mesajınızı arıyordum. İmla düzeltmeyle uğraşırken gözümden kaçmış. İsteğiniz üzere mesajınız düzeltilmiştir.

OĞLAK : Başkaları ne der korkusu. Parasız kalma korkusu.

Ben o kadar da para göz biri değilim ama :)

Yengeç burçum canım tatlıdır ama öyle korkmam yandım yandım o bana bulaşır şu bana karışır.Filan aksine aynı maheleden yaşıtların o korkuyu daha çok yaşar yakınlardayken ben. :D Turmamış ama parasız ve çaresiz kalmaktan çok korkarım şahsen yengeç burç olarak.

ASLAN : İzleyici bulamama korkusu. Kendini alkışlamak zorunda kalma korkusu.
evet kesinlikle doğru :(

Geri