blcknghtmr
Kayıtlı Üye
Üzgünüm ben yeni gördüm bunu. Ya bizimkiler biz bebekken yapmışlar ve yeni doğan fareymiş. Nasıl etki ediyorsa oluyor bilmiyorum. Şimdi yapsanız olacağını sanmam. Birde düşünsenize fareyi elinizle tutup canlı canlı ıyk
Ben kesin çözüm olarak ağda dan sonra Katır (eşek değil) sidiği sürenleri duydum. Kesin etkili olduğunu söylüyorlardı. Katır sidiği elde edemediğim için deneyemedim açıkçası Bu karınca yumurtasını denedim gözle görülür bir azalma var. Ağda can yakıyor ama ağda öncesinde ince bir şekilde (çok sürmeyin) anestol krem sürün ağda yapacağınız alana. 5-10 dakika sonra ağda yapın acı yok denecek kadar azalır. Ayrıca mucize beklemeyin karınca yumurtası yağından. 3 aylık periotlarda tekrarlayacaksınız.
Ayrıca embriyo'nun bahsettiği hayıt otunuda kullanın. Genelde hormonsal bozuklukllardan olur aşırı kıl.
Selam ve dua ile...
ya bida çıkmicağından emin olsam katır ın idrarını bile sürerim ama çok zor durumdayım
Xtina ciddi anlamda sıkıntınız varsa ve bu konuyla ilgili maddiyatınız varsa, lazer öneririm. Karınca yumurtası yağı vb... durumlar erkek çocukları ilk ergenliğe girmeye başladıkları günlerde tüyler kıllanmaya başladığı döneme denk getirelerek yapılıp sonuç alınan şeyler.