LaiLah
Kayıtlı Üye
MeseLa bugün ayın 5. günü 5. günde hangi druid büyüsü varsa onu uyguLıyacaksınız (;peki bu günleri nasıl hesaplayacağız ay takvimine göremi? güneş takvimine göremi
MeseLa bugün ayın 5. günü 5. günde hangi druid büyüsü varsa onu uyguLıyacaksınız (;peki bu günleri nasıl hesaplayacağız ay takvimine göremi? güneş takvimine göremi
Tersten sormanıza hiç gerek yok . Zaten orada ne işe yaradığı yazmıyor . Bu uyguLamayı yaparsanız şans, para, mutLuLuk, huzur....vb gibi sonuçLarı oLduğunu yazmıyor dimi ? Bana nasıL anLadığınızı söyLeyin Lütfen siz tersten yazmasanızda ben tersten yazsam anLarmısınız ? (;
Bu sahipLenmeyi iyi bişey oLarak dediniz dimi ? (;Bakamamıştım uzun süredir hiç fırsatım olmadı girmeye ama konuyu birisi sahiplenmiş zaten , teşekkürler![]()
Her türLü anLadığınız için mi uyguLamanın sonuçLarını sordunuz ?Ben her türlü anlarım sen merak etme![]()
Bu sahipLenmeyi iyi bişey oLarak dediniz dimi ? (;
ÖnemLi değiL herzaman![]()
Her türLü anLadığınız için mi uyguLamanın sonuçLarını sordunuz ?![]()
Ben ne oLursa oLsun oLumLu birisiyimdirOnu sen anla![]()
Bende orada sonuçLarın yazdığını anLatmak istiyorum sizde beni anLayın Lütfenİyide ben bana yazılanı anlarım diyorum, uygulamayı yapmadan sonuçlarını kestirebilmem mümkün değil.
Lütfen anla beni. :devil2:![]()
Bende orada sonuçLarın yazdığını anLatmak istiyorum sizde beni anLayın Lütfen
GaLiba siz ya sonuçtan farkLı bişey ortaya çıkarsa onu anLatmak istiyorsunuz dimi? Bu durumda deneyip sonucu görmekten başka çareniz kaLmıyor.
İyi forumLar...
Affettim bi daha oLmasın sayende kendimi suçLu gibi hissettim amaHarbiden yazıyormuş yaAma yapılışıyla karışık yazdığın görmemişim. Bak boşuna tartışıyormuşuz, özür dilerim ben hatamdı
ama bir dahakine ayrı yaz
![]()
Affettim bi daha oLmasın sayende kendimi suçLu gibi hissettim ama
Ayrı yazmıyacağim yazının hepsini okumanız gerekiyor ayrı ayrı değiL bu yüzdende biLgi eksikLiği oLuyor![]()
Sende bana kızacağina konunun hepsini okusaydın o zamanDirenmeyip en başında açıklasaydın o zaman :devil2: