"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Günlerine Göre Druid Büyüleri...

Ne zaman Ay sonunu görebileceğiz acaba ? Ona göre planımızı yapalım ^^)
Şimdiden teşekkürler iyi çalışma..

Bakamamıştım uzun süredir hiç fırsatım olmadı girmeye ama konuyu birisi sahiplenmiş zaten , teşekkürler :)

Tersten sormanıza hiç gerek yok . Zaten orada ne işe yaradığı yazmıyor . Bu uyguLamayı yaparsanız şans, para, mutLuLuk, huzur....vb gibi sonuçLarı oLduğunu yazmıyor dimi ? Bana nasıL anLadığınızı söyLeyin Lütfen siz tersten yazmasanızda ben tersten yazsam anLarmısınız ? (;

Ben her türlü anlarım sen merak etme :D

İyide ben bana yazılanı anlarım diyorum, uygulamayı yapmadan sonuçlarını kestirebilmem mümkün değil.

Lütfen anla beni. :devil2: :D
Bende orada sonuçLarın yazdığını anLatmak istiyorum sizde beni anLayın Lütfen ;)
GaLiba siz ya sonuçtan farkLı bişey ortaya çıkarsa onu anLatmak istiyorsunuz dimi? Bu durumda deneyip sonucu görmekten başka çareniz kaLmıyor.

İyi forumLar...

Bende orada sonuçLarın yazdığını anLatmak istiyorum sizde beni anLayın Lütfen ;)
GaLiba siz ya sonuçtan farkLı bişey ortaya çıkarsa onu anLatmak istiyorsunuz dimi? Bu durumda deneyip sonucu görmekten başka çareniz kaLmıyor.

İyi forumLar...

Harbiden yazıyormuş ya :D Ama yapılışıyla karışık yazdığın görmemişim. Bak boşuna tartışıyormuşuz, özür dilerim ben hatamdı :( ama bir dahakine ayrı yaz :D

Harbiden yazıyormuş ya :D Ama yapılışıyla karışık yazdığın görmemişim. Bak boşuna tartışıyormuşuz, özür dilerim ben hatamdı :( ama bir dahakine ayrı yaz :D
Affettim bi daha oLmasın sayende kendimi suçLu gibi hissettim ama :D
Ayrı yazmıyacağim yazının hepsini okumanız gerekiyor ayrı ayrı değiL bu yüzdende biLgi eksikLiği oLuyor :)

Geri