OliveRuhulTevhid
Banlı Kullanıcı
Ademoğluyum.Sırp mıydın?
Ademoğluyum.Sırp mıydın?
Bende uzaktan kuzeniyim.Ademoğluyum.
Sen bahsetmistin bir ara kurtlardan hangi boyut varlıkları türleri neBende uzaktan kuzeniyim.
Seri beğeni at hatırlıyım dönemem şimdiSen bahsetmistin bir ara kurtlardan hangi boyut varlıkları türleri ne
Konu acmistin bakayım bulursamSeri beğeni at hatırlıyım dönemem şimdi
Bir kaç duvar resmi vardı eskiden kalma.Kıbele olduğunu düşündüğüm boynuzlu bir yaratık var.Kafası kesilmiş insanlar kurtadamlar ve bir kısım sağlıklı insanlar.Boynuzları ve yaratıcı sıfatı kıbeleyi destekliyor.Büyük ihtimal mahşer ve kıyametin kaynağı.Kıbele anlayışının meryemi hristiyanlığın düzenlenmesinde tanrı kabul etme anlayışı dönüşümü destekliyor.Senin dediğin albarak efsanesi ile mısır köpek başlı maymunlarda benzer özellikte.İncillerde bir yaratığın geleceği ve onun büyüklüğü egoistliğinin sorun yaratacağı söyleniyor.Bu yaratık boynuzlu olarak tasvir ediliyor.Kurtadam Avrupa'da büyük ihtimal Atilla nın çıplak elle dövüşen askerlerinden geliyor.Vlad ın vampir olması gibi.Negatif kanlılarda kuyruk oluyor.Fantezi...Yirminci yüzyılda kurtadam olduğunu iddaa edenlerde soyut iddaalar var.Elle tutulur bir şey yok.Konu acmistin bakayım bulursam
Dolunayda beni görsen somut iddia dersin ( tüylenme hariç )Yirminci yüzyılda kurtadam olduğunu iddaa edenlerde soyut iddaalar var
Fransa da yakalanan bir adam var 1900 lü yıllar.Bu arada imalarda zorlanıyorum.Dolunayda beni görsen somut iddia dersin ( tüylenme hariç )
İmasız diyorum ki Kurt adam dediğimiz olay efsane ile sınırlanamaz. Mitolojik düşünce ve düz mantıkla ; insan bedeninin şekil değiştirmiş hali gibi algılıyoruz. Oysa kişi temel zanda benzer hayvani güdülere sahip zaten.Fransa da yakalanan bir adam var 1900 lü yıllar.Bu arada imalarda zorlanıyorum.
Totem hayvan veya gende çekinik bir hayvana sahip olmak gibi sanırım.Karınca gibi dayanışma içinde olmak ile sürüngen gibi bencil davranmak bizim seçimimize mi kalmış?Otoriterin fazla olmadığı zamanlarda şiddet yatkınlığı olan kişilerin soyunun daha fazla devam edip etmediği merak konusu.İmasız diyorum ki Kurt adam dediğimiz olay efsane ile sınırlanamaz. Mitolojik düşünce ve düz mantıkla ; insan bedeninin şekil değiştirmiş hali gibi algılıyoruz. Oysa kişi temel zanda benzer hayvani güdülere sahip zaten.
Bazı dönemlerde çok daha hırçın ve yırtıcı olabiliyoruz.. Doğru güdülerle, burnumuza gelen kokuları takip edip av iken avcı olabiliyoruz.. Sembolik anlatımın dışına çıkıldığında 3b insanın 2b özelliklere sahip olduğunu görebilmek aslında çok kolay.
'' İnsan küçük evrendir '' cümlesi yalnızca kainatı değil, kainatta yaratılmış her şeyle olan uyumu da verir.
Kesinlikle bizim seçimimize kalmış.Karınca gibi dayanışma içinde olmak ile sürüngen gibi bencil davranmak bizim seçimimize mi kalmış?