"Gizlimabet Parapsikoloji Platformu"

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güncel Negatif Haberler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ori
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aslında baktığınızda ilk olarak klasik İran'ı tanımladınız. Fakat İran'ı artık kayıtsız kalamayacak noktaya sürüklediler. Abd yapılanması ve İsrail'in bu vahşi tavrı tamamen İran'a yönelikti. Batı işbirliği ile İran parçalanacak. Eğer Rusya ve Çin İran'ın yanında durmazsa veya destek vermezse bunun sonuçları ortadoğu için felaket olur. Ki hoş destek görürse olası bir dünya savaşına evrilme ihtimali var. Fakat bunun olacağını sanmıyorum. Abd'de yaklaşan seçimleri hesaba katmakta fayda var.
Vallahi orta doğuyu nereden tutsan elinde kalıyor. Tarih boyunca savaşın, kanın durmadığı bir coğrafya umarım bu kez büyük sonuçları olmaz diyorum ama tarih sürekli kendini tekrarlıyor. Dileyelim de bize kadar sıçramasın ( sıçramaması imkansız!! )

bunlar daha başlangıç savaş yanı sıra bekleyen küresel felaketler ve ekonomik sonuçları yelow stone patlarsa ekonomi çöker kıyamet buzlu çökerse kıyı şeritleri yeniden çizilir. Ekonomik boyutu yanı sıra sınır savaşları buda benden tarihe negatif not olarak geçsin.

Mistik bir amerikalı konuşmacı vardı.İngiltere bize birinci dünya savaşında savaşa soktu diyordu.Ekonomimiz mahvoldu diye devam etti.Onlar da kısmen dünya da şu an bunu yapıyorlar.Domino gibi insanlar biribirini öldürüyor.Bakalım ne olacak.

Almanya Hamburg'ta ana tren istasyonunda, grip benzeri semptomlar gösteren bir yolcu ve kız arkadaşı yetkilileri alarma geçirdi. İki öğrencinin Afrika ülkesi Ruanda'dan geldikleri ve ölümcül Marburg virüsü ile temaslı olduklarının tespit edilmesi üzerine tren istasyonu kapatıldı.

Tüm dünya resesyona gidiyor. Kuraklık nedeniyle tarımsal üretim düşüyor bu kadar kit kaynagin paylaşımı dünya savasini getirir.
Resesyon 2020 başı koronayla patladı üretim kıt kaynaklar aslında her zaman kıt kaynaklar kısıtlı üretim talep fazlası para darlığı evet tarımda atıl ne kadar arazi suy kaynağı varsa değerlendirilmeli bence şuan dünyada nüfus çokluğu kaynakların kıt olması talep yetişmezliği dar boğaza sokuyor .Nufus azalmadıkça kaynaklar yetmez üretimde dengelenmez .

Görüp görebileceğiniz en insanlık dışı örgüt: "Bebek katili" Yenidoğan Çetesi...
- İsimlerini yeni doğan bebeklerden alıyorlar.
- Bebek acil hastalarını anlaşmalı hastaneye sevk ettiriyorlar.
- Sevk işlemini örgüte bağlı 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanları gerçekleştiriyor.
- Bebeklerin durumu, olduğundan daha ağır gösteriliyor ve yatışları sağlanıyor.
- Anlaşmalı hastanelerin sahipleri ve başhekimleri yardım ederek maddi çıkar sağlıyor.
- Örgüte mensup bir şirket sahibi, pek çok hastanedeki yenidoğan ünitesini, elemanlarını yerleştirmek suretiyle örgüte tahsis ediyor.
- Bu sayede tedavi giderleri 3-4 kat artırılarak SGK'dan yüksek ücret tahsil ediliyor.
- Yenidoğan bakım üniteleri ticarethane gibi kullanıldığı ve tıbbi yöntemlere riayet edilmediği için bazı bebekler enfeksiyon kapıp ölüyor.
- Kullanılacak ilaçları tedaviden düşürüp dışarıda satabilmek adına bazı bebeklerin "bilerek" ölümüne neden olunuyor.
- Hayatını kaybeden bazı bebeklerin gerekli tıbbi tetkiklerden geçirilmemesi söz konusu.
- Örgüt hakkında tam 494 sayfalık iddianame düzenlendi.
- Olayı soruşturan savcı makam odasında ölümle tehdit edildi.
- İddianameye göre tam 21 şüpheli bebek ölümü mevcut.
- Savcılık örgüt irtibatı şeklinde tam 2400 görüşme saptadı.
- Saptanan telefon kayıtlarında geçen bazı talimatlar: "Çocuğu öldür, Bırak bebek ölsün, Tüpünü çek yaşamaz bu..."

Söylenecek çok şeyin olduğu ama hangi biri için ne söyleyeceğimizi şaşırdığımız bir dönemdeyiz. Daha vahim şeyler de duyarız. Sonuçta burası dünya ve yapanlar insanlar. Daha vahim ve daha berbat şeyler de olacaktır. Bu sadece bizim ülkemizde olan şeyler değildir. Sistemin açığını bulup yapılan şeyler dışında sistemin çöktüğü ülkeler de var. Mafyalar, örgütler ve karteller kazanç getiren her şeyi yapar.

Bu olaydan sonra akıllara gelen soru korona zamanı entübe olan hastalar oluyor. Hastaneye düşen ölüyordu. Yoksa?

Maalesef bu her yere yansıyan bir durum, engelli, yaşı, çocuk, ağır hastalar, sürekli tedavi görmek zorunda olanlar, organ kayıpları vs. Denetim ve kontrol hiç bir şekilde yok. Mesleğini kötüye kullanmak için inanılmaz açıklar dolu. Sistem suçlu yaratma üzerine kurulu.

Belgrad Ormanı'nın muhafaza ormanı statüsü değiştiriliyor. Korumanın kalkmasıyla bir bölümü milli park statüsüne dönüştürülerek, yapılaşmaya açılacak. İmar için ayrılan alan, orman alanının 1/5 'i

Yazacaklarım bu kadar !

Bitcoin'in sadece bir software yazılımdan ibaret olduğu anlaşındığı zaman herkes çoktan bitcoin almış olacak.

Simpsonslar doğru söylediyse, Trump 3-4 sene sonra hala aktif görevdeyken bir hastalığa yakalanıp ölecek ve herkes harıl harıl altın stoklamak için piyasalara akın edecek. 1 Gram altın bugünün 1 bitcoin'i gibi değerli olacak.

Diyorlar.
Ben de katılıyorum.

Eee!...fare gibi üremeye devam edelim.
valla sapkınlık bence fazla üreme normal durum değil fazlaca üreyen bir kaç kişi tanıyorum şimdi ne desem yanlış anlaşılacak dürtülerimizle popilasyon yayılmayalım nüfus çoğalması iklim göçü gelir adaletsizliği kıt kaynak demek cinsel sağlık eğitimi almalı insanlar ben şuna bağlıyorum eski devirlerde tarla,savaşa adam lazım erkeğin erk gücü ispatı bir yakınım anasının çok üremesini çok onare ediyor sığ bakış açısı düşünmeden anlık hazlarla üreyen insan popülasyonu irite oluyorum .

Geri