Göz rengi insan karakterini ele veriyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gizliyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bizde çakır derler gözümün rengine ama türkiyede hangi renge denk gelir bilmem :)
Çevresi Koyu yeşil,ortası açık kahve ? :)

Bizde çakır derler gözümün rengine ama türkiyede hangi renge denk gelir bilmem :)
Çevresi Koyu yeşil,ortası açık kahve ? :)

Hangi renk ağır basıyor?Bence ağırbasan renk göz renginiz olur..Yani insanlar sizi hangi renk gözlü olarak bilir?..Ama bence her ikisi de olabilirsiniz:)Hem kahve hem yeşil:)

Hangi renk ağır basıyor?Bence ağırbasan renk göz renginiz olur..Yani insanlar sizi hangi renk gözlü olarak bilir?..Ama bence her ikisi de olabilirsiniz:)Hem kahve hem yeşil:)

Normalde kahve gibi görünür. ama giydiğim elbiseye, ağladığım zaman, birde karşıdan ışık vurursa yeşil gibi :) hatta arkadaşlarım gözün yeşilmiydi yahu derler bu saydığım durumlar oldugunda :)

Merhaba benim göz rengim kahverengi . Biri diğerinden renk olarak daha açık özellikle güneş de biri ela biri kahve rengi gibi duruyor

Ve simsiyah gözlerde çok çekici bence..

Ve şunu dayazmak istiyorum..Mavi göz bu yıl dikkatimi çekti..Yani bu yıl bu göz rengi hakkında bilgi toplamak istiyordum ki bu konu karşıma çıktı..Dün bunları yazmayı unutmuşum:) Acele yazı yazdığım için hep birşeyleri yazmayı unutup böyle sonradan ekliyorum..Allah'ın büyük veli kullarından olan Bediüzzaman Hazretleri'nin gözleri maviymiş..Bunu geçenlerde duydum..O'nun hayatını anlatan bir animasyon filmi şuan vizyonda..Ve dikkat ettim animasyon tanıtımında gözleri maviydi..Ve tek ben değil herkes şaşırmış üstadın mavi gözlü oluşuna..Radyoda yorumlarda duydum geçenlerde üstad evet mavi gözlüymüş..Ve O harika biri olduğuna göre aceba diyorum mavi göz de böyle özel mi?..Hiçbir şey boş tesadüf ve anlamsız değildir..Vardır elbet mavi gözün bu yüksek karaktere kattıkları..

Ve simsiyah gözlerde çok çekici bence..

Ve şunu dayazmak istiyorum..Mavi göz bu yıl dikkatimi çekti..Yani bu yıl bu göz rengi hakkında bilgi toplamak istiyordum ki bu konu karşıma çıktı..Dün bunları yazmayı unutmuşum:) Acele yazı yazdığım için hep birşeyleri yazmayı unutup böyle sonradan ekliyorum..Allah'ın büyük veli kullarından olan Bediüzzaman Hazretleri'nin gözleri maviymiş..Bunu geçenlerde duydum..O'nun hayatını anlatan bir animasyon filmi şuan vizyonda..Ve dikkat ettim animasyon tanıtımında gözleri maviydi..Ve tek ben değil herkes şaşırmış üstadın mavi gözlü oluşuna..Radyoda yorumlarda duydum geçenlerde üstad evet mavi gözlüymüş..Ve O harika biri olduğuna göre aceba diyorum mavi göz de böyle özel mi?..Hiçbir şey boş tesadüf ve anlamsız değildir..Vardır elbet mavi gözün bu yüksek karaktere kattıkları..

Ama mavi gözlüler için şu bilgi var:" Üstlendikleri vazifelerine pek düşkün değildirler. "Üstadvevazifeyedüşkün olmamak ha!:( Üstad tüm yaşamını davasına adamış bir dava adamıydı..Böyle bir adam mı vazifesine düşkün olmayacak?:( Neyse O özel bir insandı..Kendini aşmış bir insan öyle değil mi?..

**

Ve Ela gözler içinde şu bilgiyi buldum:"Sezgisel güçleri yüksektir, oldukça hassas bir kalbe sahip insanlardir. Gururlarına olabildiğince çok düşkün kişilerdir, gururları kırıldığı zaman asla ve asla afları yoktur. Aslında çok daha yumuşak başlı, daha anlayışlı olmaları gerekmektedir."

Benim eşim ela gözlü..Yani nasıl bir tehlike içinde olduğumu hayal edebiliyormusunuz?:( Yani nete izinsiz yazı yazma olayı ve eşimin gözlerini birleştirirseniz ne demek istediğimi anlarsınız:(

Geri