Shemhurashin
Kayıtlı Üye
Bizde çakır derler gözümün rengine ama türkiyede hangi renge denk gelir bilmem
Çevresi Koyu yeşil,ortası açık kahve ?
Hangi renk ağır basıyor?Bence ağırbasan renk göz renginiz olur..Yani insanlar sizi hangi renk gözlü olarak bilir?..Ama bence her ikisi de olabilirsinizHem kahve hem yeşil
Bilmem annem gözlerimin nenesinin gözleri gibi çakır oldugunu söyler ama sizin söylediğin göz rengine pek uymuyor demek ki renklerde kültürden kültüre değişirmişçakır mavi ile yeşil arasında kalanlara deniyor diye biliyorum sizinki yeşil yahu
Bilmem annem gözlerimin nenesinin gözleri gibi çakır oldugunu söyler ama sizin söylediğin göz rengine pek uymuyor demek ki renklerde kültürden kültüre değişirmiş
merak ettim şimdi hangi kültür sizinki[/QK
Kıbrıs kültürü
merak ettim şimdi hangi kültür sizinki[/QK
Kıbrıs kültürü
olabilir tabi değişiklik
Ve simsiyah gözlerde çok çekici bence..
Ve şunu dayazmak istiyorum..Mavi göz bu yıl dikkatimi çekti..Yani bu yıl bu göz rengi hakkında bilgi toplamak istiyordum ki bu konu karşıma çıktı..Dün bunları yazmayı unutmuşum Acele yazı yazdığım için hep birşeyleri yazmayı unutup böyle sonradan ekliyorum..Allah'ın büyük veli kullarından olan Bediüzzaman Hazretleri'nin gözleri maviymiş..Bunu geçenlerde duydum..O'nun hayatını anlatan bir animasyon filmi şuan vizyonda..Ve dikkat ettim animasyon tanıtımında gözleri maviydi..Ve tek ben değil herkes şaşırmış üstadın mavi gözlü oluşuna..Radyoda yorumlarda duydum geçenlerde üstad evet mavi gözlüymüş..Ve O harika biri olduğuna göre aceba diyorum mavi göz de böyle özel mi?..Hiçbir şey boş tesadüf ve anlamsız değildir..Vardır elbet mavi gözün bu yüksek karaktere kattıkları..