Fare yada böcek olabilir mi acaba koridorda yürüme sesi diye duyduğunuz şey, malum çatı katıymış ev? Bence her ihtimali değerlendirin, korkunuzu destekleyecek deliller bulmak yerine, cesaretinizin avukatı olup lehinize kanıtlar bulmanız daha iyi olurdu.Yooo dua falan okumadım.Ayrıca benım evım catı katı ustte gezen kımse olmazki.Altta yuruyenınde ayak sesini duyacagımı sanmıyorum.Cunku ses bızım korıdordan geliyor.Sankı esofmanlı biri geziyor adım attıkca esofmanın sesını duyuyorum hızlı hızlı yuruyor evde.
Fareden daha cok korkuyorumFare yada böcek olabilir mi acaba koridorda yürüme sesi diye duyduğunuz şey, malum çatı katıymış ev? Bence her ihtimali değerlendirin, korkunuzu destekleyecek deliller bulmak yerine, cesaretinizin avukatı olup lehinize kanıtlar bulmanız daha iyi olurdu.
Fareden daha cok korkuyorum[/QUOT
Eh en azından çaresi var, öldürürseniz sülalesi dadanmaz
İyide evime kadar gelmişler niye diger odadan bana seslensinler ki Yani evime izinsiz girince yüzsüz olmuyolarda oldugum odaya dalmaya mı cekiniyolar sesleniyolarEvet aynen gitmeyin, akıl var fikir var zaten her seslenenin peşinden gidilir mi
Diyelim ki bir tanıdığınızın sesinden çağırdı, içinizide bir huzursuzluk kapladı meraka kapılıp aranmanın bir alemi yok
Benimde başıma gelir, kim çağırdıysa tekefondan ararım-ayni evde olsak bile- telefondan sorarım. Sen mi çağırdın temin diye...
Belki cinler seslendi belli mi olur tedbiri elden bırakmamak lazım, henüz telefon kullanmayı bildiklerini düşünmüyorum böyle durumlarda kesin olarak inssnla konuştuğunu anlamanın en iyi yolu telefon etmek, zaten matrix bize bunu öğretti
Bilinmez bir varlık olmasındansa fareyi tercih ederdim ben.Fareden daha cok korkuyorum
O da dogruFareden daha cok korkuyorum[/QUOT
Eh en azından çaresi var, öldürürseniz sülalesi dadanmaz
Bugun erkek kardeşimede bahsettim bu konuyu.O da bana dedıki aynı seyler banada oluyor.Birileri uyandı sanıyorum.Bakıyorum herkes uyuyor.Oda duyuyormus o sesleri.