memories
Kayıtlı Üye
Konu bilgilendirme yerine açıldığı için bu konuda sadece o kişiye cevaplar verilir ..Eğlenceye çeviren kişiler ise uyarılabilir .Tamam ben normal bir üyeyim ama forum kurallarını bildirmek için mod olmak gerekmiyor bu yönden sorun yok .Azazel ile ilgili olan konuda gerçek bir konudur anlaşmalar yapanlar oluyor ona inananlar oluyor bunun neresi eğlencelik bir konu bunu açıklayabilirmisiniz ? Uyarmakla kendimle çelişki yaşamadım..Bir dakka yazdığınızı okuyun.Siz öyle bakkal kazım örneğini verdikten sonra arkadan da siz verdiniz diye hemen kurtlar vadisi lafı geldi.Benim uyarmamda ki sebebi anlamışsınız umarım.Bu tür konularda konuyu açan kişinin sorusuna cevap verilir..Umarım anlamışsınızdır..
Açıklama istemişsiniz,hemen açıklayayım.
1)Sorulan bir soruya her ne sebep ve tarz olursa olsun alaycı ve aşağılayıcı bir şekilde cevap vermek ne sahsıma nede forum kurallarına uygun değildir ve benim yazım sorulan soruya değil gerçek dışı olduğuna inandığım bir iddaaya karşılık yazılmıştır.Bu iki ayrı çizgiyi iyi kavrayın lütfen.
2) Azazel,İblis,Lucifer.. vs kastedilen diğer adlardaki karanlığın hakimi olarak belirtilen varlık ve ayrıca şeytanlar, demon, ifrit veya enerji seviyeleri en düşük cinlerle antlaşmalar yapılabilmektedir.Benim yazmış olduğum yazıdan bu tür varlıklarla antlaşma yapılamaz gibi nasıl bir yargıya vardınız bunu belirtirseniz sevinirim.
3)Uçmakta gerçektir fakat bunun bir tekniği ve metodu vardır.Kimi canlılara bu doğuştan bahşedilmiş olup kimi canlılara ise yaşantısının bir anından sonra bu yetenek ve gerekli durum kendisinde vucud bulmuştur kelebek gibi.Yatalak bir canlının veya kabiliyeti olmayan, yahut yaratılış tabiatıyla bu kabiliyeti elinden alınmış bir varlıktan bunu gerçekleştirmesini beklemek olanaksızdır.Hal böyleyken karanlıkta ne gördüğünü tasvir edemeyen ve kararsızlık içinde ne tür varlıklar hissettiğini algılayamayan bir insanın azazelle antlaşma yaptığını iddaa etmesi yanlıştır.Bunu ciddiye almak bana görede dahada büyük bir yanlıştır ve bu yanlışlığı belirtmek içinde ciddi bir örneklendirmenin yerine ironide bulunmakta benim tercihimdir.Konuyu açan arkadaşın sorusuna cevap verilme tarafına takılmışsınız ama konunun bütünlüğü içinde yer alan yanlışlarıda belirtmenin gerekliliğini gözardı etmişsiniz.Umarım bundan sonra daha dikkatli davranırsınız ve bunu sizde gözardı etmezsiniz.Saygılarla..