Buz runesi yerine pozitif anlamlı rune koymak gerekiyor. İki nokta değiştirme anlamı sonrası dondurma olmuyor dengesizliği dondurmuş oluyorsunuz. N veya Z daha uygun gibi.Ch+K : Q için "İş yerindeki dengesizlikleri kes"" niyeti düşünmüştüm.
Buz runesi yerine pozitif anlamlı rune koymak gerekiyor. İki nokta değiştirme anlamı sonrası dondurma olmuyor dengesizliği dondurmuş oluyorsunuz. N veya Z daha uygun gibi.Ch+K : Q için "İş yerindeki dengesizlikleri kes"" niyeti düşünmüştüm.
DS:A ise saklanan gerçekleri açığa çıkartmak için. S de içeride saklanan bir parçayı gösteriyor olmalı.
Aile baskısından kurtulmak için olabilir ve evli bir çifti ayırmak için de olabilir.BS:L ? Bunun harflerini küçük kullanmak gerekir bence
Doğru. O noktada niyet cümlesinin bir işlevi olur muhtemelen. Konuyu spesifik hale getirmek için.Aile baskısından kurtulmak için olabilir ve evli bir çifti ayırmak için de olabilir.
Tamam iki soru var hala cevabını vermedik seni bekliyoruzEvet ilgileniyorum. Tam konuya bakarken ya aklımdaki cevap yazılıyor ya da araya bir şey giriyor dikkatim dağılıyor. Yazma fırsatı bulamadım.
1- Durgunlukta, çıkmazda olan bir durumu, enerjiyi, ilişkiyi canlandırmaDoğru. O noktada niyet cümlesinin bir işlevi olur muhtemelen. Konuyu spesifik hale getirmek için.
Şimdi iki tane çiftler için kombinledim bakalım...
1- Q : T+Lt (Bu atom bombası gibi bi şey oldu )
2-D : A+Ng (Bu biraz detay bir şey bakalım ne yanıt gelecek)
Doğru. 2.yi hoşlandığını gizleyen, açılmaya cesareti olmayan birinin karşı tarafa itiraf etmesi için tasarlamıştım ama belki bir kaç ekleme daha gerekir.1- Durgunlukta, çıkmazda olan bir durumu, enerjiyi, ilişkiyi canlandırma
2- Gizlenen saklanan durumu sırrı ortaya çıkarma
Aklıma bunlar geldi.
Gerçi derken niyetiniz bu değildi ama bir süredir kafamı bu kurcalıyor. Kendimizi bu yönden korumanın bir yolu var mıdır diye düşünüyorum.Özellikle saldırı ve korunma açısından iyi demişsiniz. Peki kendimizi bir tacizden korumak için de kullanabilir miyiz?
Var tabiki, neden olmasın. Hem kendinize savunma formülü oluşturabilirsiniz. Hem taciz eden kişi varsa, ona saldırı formülü oluşturabilirsiniz.Gerçi derken niyetiniz bu değildi ama bir süredir kafamı bu kurcalıyor. Kendimizi bu yönden korumanın bir yolu var mıdır diye düşünüyorum.
Ch'yi l ile değiştirirsek peki çalışan ama emeğinin karşılığını alamayan adeta köle gibi çalışan biri için uygun olmaz mıNg - ortaya cikartma, nişan alma
Ny - akışların kesişimi
Z - Döngü, hasat, kâr.
Ch - Görev, katı çerçeve.
Ben böyle bir formül uygulardım .
Aktiflestirme ritüeli için birşey yazmıyor. Bunlar rune oldukları için runeler için yapılan ritüel daha uygun olabilir.
Ben pek uygun görmedim. Gerçi kafam artık allak bullak. Yarın bakarımCh'yi l ile değiştirirsek peki çalışan ama emeğinin karşılığını alamayan adeta köle gibi çalışan biri için uygun olmaz mı
: kullanılacaksa, soluna koyarsan olmaz. Köle dayatması son bulsun diye iki noktanın sağına koymalısın ki dönüştürsün.Ch'yi l ile değiştirirsek peki çalışan ama emeğinin karşılığını alamayan adeta köle gibi çalışan biri için uygun olmaz mı
Bu hafta foruma hiç bakamadım. Biraz geç kaldım sanırım en sevdiğim konuya Yazılanları okur okumaz bereket sembolünü hemen yaptım. Teşekkürler @Absoluta Virtute
Doğru. 2.yi hoşlandığını gizleyen, açılmaya cesareti olmayan birinin karşı tarafa itiraf etmesi için tasarlamıştım ama belki bir kaç ekleme daha gerekir.
Sen de sorabilirsin
Hoşlandığını gizleyen kişi kendini korumak duygularını korumak ister. Kamufle eder. Bence Y daha uygun. D bende daha ağır bir duygu yaratıyor. Daha sert bir algısı var. Ben olsam Y:Ny+T yapardım. Ny akışların kesisimi karışımı. Aşk enerjilerin birbirine karışması bana göre. T alevli tutkulu aşk için isterseniz B yapın aile sıcaklığı olsun.2-D : A+Ng (Bu biraz detay bir şey bakalım ne yanıt gelecek)