Göktürk alfabesi

Nehir yada deniz varsa bulundugunuz yerde suya bırakabilirsiniz.Yada toprağa gömebilirsiniz.Yakmanın bi mahsuru olmaz.Israrla yakmak istemiyorsunuz sanırım ama yaptığınız barışma uygulaması ateş daha etkili ayrıca 😉
Arkadaslar bir ricam olacak sizden nerdeyse sonuçlanmış bir işimde şu an benim dısımda iki kişi ile alakalı prüz olustu. Paramın gelmesi iki kişinin konu hakkında uzlaşmasına bağlı bunun için acil bir glif formülü lazım ve hava mı su mu ne ile hızlı sonuc alabilirim cok önemli ve bunu su andan yarın 14/15 e kadar yapmıs olmalıyım zamanım yok :(

Arkadaslar bir ricam olacak sizden nerdeyse sonuçlanmış bir işimde şu an benim dısımda iki kişi ile alakalı prüz olustu. Paramın gelmesi iki kişinin konu hakkında uzlaşmasına bağlı bunun için acil bir glif formülü lazım ve hava mı su mu ne ile hızlı sonuc alabilirim cok önemli ve bunu su andan yarın 14/15 e kadar yapmıs olmalıyım zamanım yok

Aktif ettiğinize göre. Dileğiniz gerçekleştiğinde. Formüle teşekkür edip toprağa gomebilirsiniz. Suya atabilirsiniz ( dga kirletilmeye karşıyım). Küçük parçalara koparıp rüzgara savurabilirsiniz. Veya yakabilirsiniz.
Sevgili absolute buraya da yazmak istedim
Arkadaslar bir ricam olacak sizden nerdeyse sonuçlanmış bir işimde şu an benim dısımda iki kişi ile alakalı prüz olustu. Paramın gelmesi iki kişinin konu hakkında uzlaşmasına bağlı bunun için acil bir glif formülü lazım ve hava mı su mu ne ile hızlı sonuc alabilirim cok önemli ve bunu su andan yarın 14/15 e kadar yapmıs olmalıyım zamanım yok :(
Örnek maşet fee laa formülü olurmu

Bir de reko ve bel nerelerde kullanılır tam olarak?

Sevgili @Absoluta Virtute iş yerinde enerjimi düşüren, yüzüme gülüp arkamdan hakkımda kötü dönüşler yapan biri var. Birilerinin uyarısı ile bu duruma uyanmış bulundum. Göktürk bende daha iyi çalıştığı için bu alfabeden bu kişiyi enerji alanımdan , bağlantı kalmayacak şekilde uzaklaştırmak, art niyetli eylemlerinin de kendisine geri dönmesini sağlamak için nasıl bir formül önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

Sevgili @Absoluta Virtute iş yerinde enerjimi düşüren, yüzüme gülüp arkamdan hakkımda kötü dönüşler yapan biri var. Birilerinin uyarısı ile bu duruma uyanmış bulundum. Göktürk bende daha iyi çalıştığı için bu alfabeden bu kişiyi enerji alanımdan , bağlantı kalmayacak şekilde uzaklaştırmak, art niyetli eylemlerinin de kendisine geri dönmesini sağlamak için nasıl bir formül önerirsiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Yallah skripti deneyin

Bu

Bütün kolektif size düşmanlık ediyorsa Yallah sizin için çözüm değil. 2-3 kişi ise gücünüze göre toplu da yapabilirsinizayri da.
Cok tesekkur ederim hakkiniz gecti bana ,bilgilerinizi paylastiniz kac kere hakkiniz gecti Allah razı olsun 🙏🙏
Ben yillar öncesinde bir mevzu icin 1 avuc topraga 21 kez Mücadele Suresi okuyup düşmanlık edenlerin olduğu yere serperek denemiştim ise yaramisti.Onu tekrar deneyeyim ,yallah skriptine gücümü yetistiremezsem.
Isyerimde çok kalabalığız ama 3 kadın herkesi fitneleyip bana karsi kışkırtmaya çalışıyor.Iyilikle kazanırım durumuda arami da düzeltirim dedim olmadı kendimi güvende hissetmiyorum ne yapsam bilemedim.

Ben Göktürklerde pek sonuç alamadım hatta bir sefer tersi bile oldu diyebilirim. Sebebini soldan yazma kuralına bağlıyorum. Nordiclerde o kural olmadığı için bilmiyordum atlamışım ve genelde hep : ile formül denemiştim. Normal sıralama formül olsa etkilemezdi bütun parcalar bir şekilde çalışacak çünkü ama
: olunca tam tersine çevirdi bence.

: olunca tam tersine çevirdi bence
Deneyiminizi bizimle paylaştığımız için teşekkür ederim.
Ben de baştan sağdan sola yazmak gerektiğini bilmiyordum. Tutuyordu. Öğrenince, doğru şekilde yapmaya başladım yine tutuyordu.

: İle de sorun yaşamadım. Ama. : tehlikeli olabilir düşününce. Enerji geri çevirip başka yöne yönlendirme başarısı, operatörün enerji kanallarına bağlı olabilir. Yanlış sapma yasanablr. Dikkatli kullanmak gerekiyor.

@createtherules , Göktürk size uygun olmayabilir. Bana İskandinav yaramıyor mesela. Yeniden denerseniz sonuçları yine paylaşın bizimle. Tekrar teşekkürler.

Deneyiminizi bizimle paylaştığımız için teşekkür ederim.
Ben de baştan sağdan sola yazmak gerektiğini bilmiyordum. Tutuyordu. Öğrenince, doğru şekilde yapmaya başladım yine tutuyordu.

: İle de sorun yaşamadım.
Sağdan sola yazmadığım zamanlarda bende de tuttu bi sorun yaşamadım.
Sonrasında sağdan sola yazdım onda da tuttu.
Bu durum neye göre şekil alıyor muamma🤷‍♀️

@createtherules , Göktürk size uygun olmayabilir. Bana İskandinav yaramıyor mesela. Yeniden denerseniz sonuçları yine paylaşın bizimle. Tekrar teşekkürler.
Tekrar denedim, evet gerçekten bana uymuyor. Ateşle aktif ettim hatta formül uzerinden ufak bir duman çıktı ve "Evet kabul" olarak saydım. Ama anormal bir yorgunluk başladı aniden gelen uyku bastırmaları ve genel halsizlik ile birlikte. Bu halsizliğe rağmen gece uykuya dalma sorunu oluyordu. Ben normalde grafik büyüleri bekleteceksem üstüne doğal taş bırakıp muhafaza ederim. Titreşiminden faydalanırım. Bunu da öyle yaptım bir nebze daha hafif oluyordu o zaman. Taşı üzerinden ayırıp denediğimde daha da ağırlık hissettim. Buna rağmen 15 gün civarı inat ettim bekledim yan etkiler geçmedi formülün etkisi konusunda hiçbir gelişme olmadı hatta çok net olmasa da tersine gidiş de oldu diyebilirim. İşlemi sonlandırmak için ilk başta yakacağıma söz vermiştim öyle yaptım. Yakarken de yanmak istemedi sanki çakmak bozuldu. Kağıt 3 kere söndü. Ama sonuna kadar yaktım külleri gömdüm ertesi gün rahatlık geldi, yorgunluk uyku falan iyileşti 😅

Kağıt 3 kere söndü. Ama sonuna kadar yaktım külleri gömdüm ertesi gün rahatlık geldi, yorgunluk uyku falan iyileşti 😅
Bazen benim de yanmamak için direniyor inatla yakıyorum bazen elim yanıyor. Neden acaba ?
Ben soldan sağa yazıyorum dairesel yerlestirdigim oluyor formül genelde çalışıyor.
Bir keresinde 6 ay sonra falan çalıştı. Ama ne çalışmak. Bir kahve yaptım kendine olanı biteni seyrettim.
Çalışmadığını düşündüğüm bir rituelin aslında çalıştığını bu gün öğrendim. Biz istiyoruz ki ayan beyan görelim. İnsanlar başlarına ne geldiğini anlatmıyor ne hissettiklerini de biz de olmadı sanıyoruz.
Arakne glifler çok sert koruma yapmayınca , fiziksel olarak yapana da zarar veriyor az ya da çok. Benim favorim Göktürk.

Bazen benim de yanmamak için direniyor inatla yakıyorum bazen elim yanıyor. Neden acaba ?
Ben soldan sağa yazıyorum dairesel yerlestirdigim oluyor formül genelde çalışıyor.
Bir keresinde 6 ay sonra falan çalıştı. Ama ne çalışmak. Bir kahve yaptım kendine olanı biteni seyrettim.
Çalışmadığını düşündüğüm bir rituelin aslında çalıştığını bu gün öğrendim. Biz istiyoruz ki ayan beyan görelim. İnsanlar başlarına ne geldiğini anlatmıyor ne hissettiklerini de biz de olmadı sanıyoruz.
Arakne glifler çok sert koruma yapmayınca , fiziksel olarak yapana da zarar veriyor az ya da çok. Benim favorim Göktürk.
Aşırı enerji çekmese devam ettirirdim yine de ama dayanamadım. Belki enerji bir yere depolandı uygun bir zamanı bekliyor ben de sonuç alacağım bilemem. Hatta o yüzden henüz yanmak istemiyordu belki 😀

Geri