yazıldığı gibi mi okunuyor yoksa talafuzları değişik mi
Bu ne hakkında gizliliği kaldırıp görmek, öğrenmek istiyorsanız onu verir. Medyumsal,kehanetsel hatta büyü bozmada da kullanılan, etkisi ve niyeti okuyucu tarafından yönetilen bir anahtardır.gizli olan enerji ,yetenek etrafımızda varsa varlık bunlarmı kasdedilen acil cevap lütfen. çünkü kendimde güç ve farklılık hissediyorum bunları öğrenmenin yolunu arıyordum acaba bu soruma cevap verirmi.birde etrafımızda varlık varsa ,umarım onun gizliliği ortaya çıkmaz.sonuçta oda bizle bağlantılı birşey..
Bu ne hakkında gizliliği kaldırıp görmek, öğrenmek istiyorsanız onu verir. Medyumsal,kehanetsel hatta büyü bozmada da kullanılan, etkisi ve niyeti okuyucu tarafından yönetilen bir anahtardır.
Bu arada hala Enochian'dan nefret ediyorum. Size açıklama yapmak için okuduğumda bile başım döner, midem bulanır. Yine garipleştim.
Neden, Enochian'dan nefret ediyorsunuz? İnisiye olmadan, herkes okuyabilir mi?
Nefret ediyorum çünkü enerjisi bana uygun değil. Uyumlansam da, inisiye olsam da uygun değil. Herkesin çalıştığı ve bağlı olduğu kanallar ayrıdır. Ayrıca melek dili denilse de melek dili değildir.Neden, Enochian'dan nefret ediyorsunuz? İnisiye olmadan, herkes okuyabilir mi?
Mesela etkileri önce kibar musallat ve sonra daha fazlası olabilir. Etkilerini bu şekilde tahmin edebilirisiniz. Burada çağırılan varlıklar cin değildir ayrıca. Daha farklıdırlar. Bazıları bizim ifrit dediğimiz batıda demon olarak bilinen varlık sınıfına girse de aslında hala Enochian'ın nereden güç aldığı kesin değildir. İlk çıktığı zamanlarda tepki almamak adına mı, yoksa hakikaten o adamları kandırdıklarından mıdır tam kesin bilinmez ama ''melek dili'' olarak sunulmuştur. Meleklerle uzaktan yakından ilgisi yoktur.Mesela etkileri nelerdir herkes kötü olan şeylerden bahsediyor sadece, inisiye olmadan okuyabilirsiniz demişsiniz peki bu "inisiye olmadan da yapılıp sonuca varılabilir ama kötü yanları da karşınıza çıkabilir" mi demek oluyor ?
peki kurtulmak zormu ?Mesela etkileri önce kibar musallat ve sonra daha fazlası olabilir. Etkilerini bu şekilde tahmin edebilirisiniz. Burada çağırılan varlıklar cin değildir ayrıca. Daha farklıdırlar. Bazıları bizim ifrit dediğimiz batıda demon olarak bilinen varlık sınıfına girse de aslında hala Enochian'ın nereden güç aldığı kesin değildir. İlk çıktığı zamanlarda tepki almamak adına mı, yoksa hakikaten o adamları kandırdıklarından mıdır tam kesin bilinmez ama ''melek dili'' olarak sunulmuştur. Meleklerle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
Bu uygulamada sadece okumakla olacak bir iş değilki.Ayrıca konuya hakimiyetinizi bilmiyorum.Sanırım bu tür konularda yenisiniz.Eğer yeniyseniz bu tür uygulamalara kalkışmayın başınıza bir iş gelebilir.En tehlikeliside enokyan dilidir.Bu dil ile ilgili uyarıları lütfen okuyunuz.Başlangıç için böyle uygulamalara kalkışmayın lütfen!Arkadaşlar bağırarak okudum ama herhangi bir değişim olmadı.Deneyen bir arkadaşımız çok farklı şeyler olduğunu söylemişti.İçten okumadığım için veya ritüel yapmadan okuduğum için olabilir mi?